23948sdkhjf

Forening jubler over 3D-tegninger

Endelig kan Qapter-program håndtere 3D-modeller af dele.

OPGØRELSE Efter seks års ønske fra især foreningen SKAD har Forsikring & Pension nu introduceret 3D i Qapter under forsi.dk. Lige nu køres der test, men om kort tid vil 3D-funktionen ifølge SKAD gøre livet nemmere for de danske skadesværksteder. Thomas Krebs, direktør i SKAD uddyber:

- Ved vores mange besøg syd og øst for grænsen har vi gennem flere år set de mange fordele 3D giver ved opgørelser af skader. Både CABAS, Audatex, DAT, GT-Motive og andre har 3D indbygget til nemmere visualisering af bilens dele. Vores ønske i SKAD har altid været at det bliver lettere for de danske værksteder at opgøre en skade, så skaden både opgøres korrekt, og at der afregnes den korrekte pris for arbejdet, forklarer Thomas Krebs og fortsætter:

- Jeg har personligt arbejdet meget for, at vi får de samme muligheder i Danmark, som man har i udlandet. Vejen har dog været længere end forventet, og der er mange forhold, der endnu ikke er implementeret.

I udlandet er det private virksomheder der udbyder skadesopgørelsesprogrammer, og her har man fokus på at skader kan opgøres korrekte. Desuden konkurrerer virksomhederne med hinanden om værkstedernes gunst. Det kommer både bilejeren og værkstederne til gode.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093