23948sdkhjf

360-graders salgsvideo skal sælge flere biler

Bilbasen klar med avanceret fremvisning af biler, herunder video og 360-graders interiør visning. Undersøgelser viser, at levende billeder har direkte salgseffekt.

SALGSFIF Digitaliseringen vinder for alvor frem i motorbranchen, og bilkøberne stiller stigende krav til at få informationer online. Derfor lancerer Bilbasen nu såvel video som 360-graders interiørvisning af forhandlernes biler.

- Med forbedring af annoncerne imødekommer vi to ønsker. Dels er forhandlernes for alvor gået i gang med at fremstille videoannoncer, dels ønsker bilkøberne at kunne se film og video af bilerne, siger Roy Abhishek, direktør for Bilbasen og Bilinfo.

Via forhandlerannoncerne bliver potentielle købere inviteret til en interaktiv præsentation af bilen med avancerede 360-grader interiørbilleder, som om de sidder på forsædet og kigger rundt inde i bilen. Det skaber en mere livagtig præsentation af bilen, der fanger kundernes opmærksomhed langt bedre end tidligere.

Positiv afledt effekt

Bilbasen har store forventninger til effekten af såvel 360-graders interiørvisningen som video-annoncerne. En international analyse, lavet af Autotrader.com, viser, at video-annoncer kan øge salget med ti procent, ligesom annoncer med visuelt indhold, såsom video og 360-graders billeder, i større grad fastholder bilkøbernes interesse. Samtidig er bilkøberne, der har set videoer af bilerne meget længere i købsprocessen, viser en undersøgelse som Google har lavet. Google giver desuden videoannoncerne på Bilbasen bedre synlighed på Googles søgeresultater, så samlet er udbyttet af videoannoncering markant.

- Det er afgørende for os, at visningerne fremtræder med den højst mulige kvalitet, uanset om bilkøberen sidder med en mobil enhed eller ser forhandlernes annoncer på en computer. Derfor har vi investeret mange penge i en fremragende video-løsning, siger Roy Abhishek. Det har været afgørende i forbindelse med investeringen, at forhandlerne kan uploade direkte i Bilinfo, og herefter er annoncen på Bilbasen.

Video-annoncering er muligt på Bilbasen Standard-annoncer, og video- samt 360-graders funktionen tilbydes på Plus-annoncerne.

Man kan se eksempler KLIK HER  og KLIK HER  . 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234