23948sdkhjf

Ny importør af Kawasaki MC’er

Erik Blacha sælger Carl Andersen Motorcykler A/S til salgs- og marketingchef Marck M. Lauritsen.

MC Med virkning fra 1. januar 2018 er Kawasaki Danmark/Carl Andersen Motorcykler A/S saolgt til selskabets mangeårige salgs- og marketingchef Marck M. Lauritsen. Den 39-årige Marck Lauritsen overtager 100 procent af aktiekapitalen, og er indtrådt i direktionen og følgelig overtager den daglige ledelse. Erik Blacha vil fortsætte i bestyrelsen for selskabet som bestyrelsesformand. Salget vil på ingen måde få nogen indflydelse på vore nuværende forhandleraftaler, oplyser både Erik Blacha og Marck Lauritsen. Salget og overtagelsen er godkendt af selskabets hovedleverandør Kawasaki Motors Europe NV, Holland.

Fortsætter i bestyrelsen
Erik Blacha oplyser, at selskabet i over 50 år har repræsenteret Kawasaki i Danmark. Erik Blacha har lagt vægt på, at den nye ejer har den absolut optimale baggrund til både at kunne videreføre og i særdeleshed at udvikle selskabet i Danmark.

- Marck Lauritsen har de bedste kvalifikationer i branchen, og jeg glæder mig til samarbejdet i den nye ejerstruktur for Carl Andersen Motorcykler, siger Erik Blacha.

- Jeg kunne ikke tænke mig et bedre brand end Kawasaki, og jeg får fantastiske, nye muligheder for at stå i spidsen for yderligere udvikling af Kawasaki, Carl Andersen Motorcykler og sidst, men ikke mindst, vore dygtige autoriserede Kawasaki-forhandlere. En stor drøm er for mig blevet til virkelighed, og jeg er meget ydmyg overfor denne opgave, siger Marck Lauritsen.

Erik Blacha oplyser endvidere, at han vil fortsætte sine øvrige forretningsaktiviteter og bestyrelsesposter.

Læs mere om: MC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109