23948sdkhjf

Mød de kommende sælgere fra Mommark

17 drenge og 1 pige fik deres velfortjente bilsælger-diplom efter at de alle havde bestået den afsluttende eksamen.

UDDANNELSE Autohuset Vestergaard i Odense dannede 18. december rammen om en festlig afslutning på bilsælger-trainee uddannelsen fra Mommark. 17 drenge og 1 pige fik deres velfortjente bilsælger-diplom efter at de alle havde bestået den afsluttende eksamen i salgspsykologi. Uddannelsen har eksisteret i mere end seks år, og flere end 150 sælgere har taget uddannelsen til branchegodkendt bilsælger.

De studerende havde taget deres chef og kollegaer med til arrangementet, som bød lækker mad fra skolens egen kok og på taler lykønskninger fra både Bilbranchen og Autobranchen Danmark.

Uddannelsesleder, Johnny Nedergaard fra Business College Syd og Søren Nielsen underviser på uddannelsen indledte aftenen med en kort tale omkring uddannelsens formål. Johnny Nedergaard pointerede at netop denne uddannelse er meget målrettet kundekontakten.

- Selvom branchen forandrer sig og bliver mere digital, tror vi stadig på at den personlige kontakt er afgørende for rigtig mange mennesker, når de handler bil. så længe I kan give kunderne merværdi ved at møde fysisk op i butikken - så gider de godt komme ud til jer - og så er det jeres opgave at være klar. I har kun ét skud, sagde uddannelsesleder Johnny Nedergaard til de færdiguddannede elever.

Årets Salgstrainee
Traditionen tro blev der uddelt beviser og hver enkelt deltager fik et par personlige ord med på vejen. Både underviser og de studerende bor på skolen på alle moduler og kommer tæt ind på livet af hinanden, hvilket afstedkommer mage sjove oplevelser og historier. Det var netop nogle af disse historier der blev knyttet til hver enkelt studerende ved overrækkelsen, til stor morskab for de resterende gæster.

Blandt de studerende havde underviserne udpeget årets trainee 2017, som blev Victor Dalager fra Andersen og Martini. Victor fik prisen af forskellige årsager, men mest af alt på grund af hans nysgerrige og videbegærlige tilgang til undervisning.

Hæder til Hessel
Det blev Ejner Hessel A/S der trak det længste strå blandt de nominerede virksomheder og vandt prisen som årets uddannelsesvirksomhed. Bjarne Nielsen, BPA Biler og Bilernes Hus var ligeledes nomineret i kategorien. Virksomhederne indstilles af deres trainee’s og sammen med uddannelsens undervisere vælges den endelige vinder. Ejner Hessel har udmærket sig ved følgende:

"At være god til at uddele ansvar til trainee’en. Altid at have tid til sparring og ha fagligt højt niveau. Godt sammenhold både i afdelingen men også på tværs af afdelingerne."

Johnny Nedergaard tilføjer:

- Samtidig er Ejner Hessel en virksomhed, som engagerer sig i uddannelsen generelt og som skolen ofte er i tæt dialog med - for netop at udvikle på trainee-uddannelsen.

Holdets førstedame
Christina Marostordai fra Bin2Bil blev den første kvinde, der kan kalde sig branchegodkendt bilsælger. Der har i tidens løb været flere piger med på holdene, men den stålsatte kvinde fra København, blev den første der gennemførte alle moduler og afsluttede på flotteste vis med et 12 tal til salgspsykologi eksamen.

Nyt hold på bilsælgeruddannelsen er allerede i gang og næste opstart er i marts 2018 - læs mere om uddannelserne på www.autouddannelser.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096