23948sdkhjf

Ny direktør for Pilkington

Carsten Randrup afløser Kenneth Waagenes, der skifter til Ryds Bilglas.

AUTOGLAS Carsten Randrup tiltræder som adm. direktør hos Pilkington Danmark, da den nuværende adm. direktør, Kenneth Waagenes, har valgt at fortsætte sin karriere uden for Pilkington koncernen.

Carsten Randrup kommer fra en stilling som procurement manager hos FTZ Autodele & Værktøj A/S og har tidligere beskæftiget sig med salgs- og produktmanagement.

Carsten Randrup vil rapportere til svenske Hans Peterson, der er commercial manager for Pilkington Nordic og bestyrelsesformand.

Kenneth Waagenes fratræder sin stilling 15. januar 2018, og Carsten Randrup tiltræder 1. februar 2018.

Kenneth Waagenes er 54 år og har arbejdet hos Pilkington de sidste 6,5 år.

Svensk koncept til Danmark

Til Motor-magasinet fortæller Kenneth Waagenes, at han den 15. januar begynder et nyt job hos svenske Ryds Bilglas AS, som i Sverige og Norge har en række aftaler med forsikringsselskaber om at skifte autoglas.

- Ryds Bilglas har planer opkøb, ligesom de har kapitalen og et afprøvet koncept, som går ud på at samle de små værksteder i en fælles markedsføring over for forsikringsselskaberne. Jeg skal etablere Ryds Bilglas i Danmark - det bliver spændende at banke op, siger Kenneth Waagenes.

Hver 4. bilrude

Pilkington er en af verdens førende leverandører af glas til bilindustrien. Hver 4. rude, i alle nye biler fra hele verden, er en Pilkington rude.

Pilkington Danmark A/S sælger et dækkende autorude- og tilbehørsprogram til alle bilmodeller, der kører i Danmark.

Pilkington Danmark A/S betegner sig selv som den førende autorudegrossist i Danmark, og leverer til bilværksteder, autoglarmestre, reservedelsgrossister og lignende fra de to afdelinger i Glostrup og Kolding.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078