23948sdkhjf

Rattet Rundt med motorsporten

Nyt fra motorsportens verden i ind- og udland - se også de selvstændige billedtekster.

MOTORSPORT DEN TIDLIGERE KLASSEREPRÆSENTANT og løbsleder på Ring Djursland, Bruno Tikøb, er død i en alder af 76 år og bisat i Skejby Kirke. Formel Ford 1600 var hans hjertebarn, og han var blandt andet medstifter af klubben Dania Racing Club.

DANSKE RACE MEDIA producerede i 2017 24 tv-programmer, der er blevet vist på blandt andet Tv3 Sport, TV3 Max, TV2/Nord, TV Midt-Vest, Tv2 Østjylland, TV Syd, TV2 Lorry og Motorsport.tv (tidlige MotorsTV). I alt mere end 360 visninger.

DASU’S FYSISKE TRÆNER og coach siden 2013, racerkører Dennis Wounlund, har fra årsskiftet overtaget arbejdet med de unge indplacerede på niveau 3 i DASU og Team Danmarks talentprogram for karting- og formelkørere.

NYE OG PASSIONEREDE MEKANIKERE samt en dækmand kan få mulighed for at skrue for Mikkel C i DTC i 2018-sæsonen.

LOVLIG STREETRACE KOMMER til Storkøbenhavn, idet Racedays.dk og Hvidovre Kommune har indgået samarbejde om at lave to arrangementer i 2018 den 5. maj og 18. august. Arrangementerne er del af DMStreetrace, som er den hårdeste liga indenfor streetrace, der har cirka 20 runder årligt 
 
 

DASU ER BLEVET ANMODET om åbning af en klasse fra 2000 ccm i gruppe DK, men der sker ikke ændringer i 2018. N4 2WD flyttes fremover til at køre i klasse 5. KRB Super placeres i klasserne 3, 4 og 5. Gruppe SRB lukkes for tilgang i 2018. Gruppe FS-biler håndteres fremover af historisk udvalg.

CLASSIC RACE AARHUS HAR offentliggjort alle sine motorsportsklasser til næste års løb 25.-27. maj. Programmet tæller, foruden Danish Thundersport Championship, alle de historiske årgangsklasser, Youngtimer, Kampf der Zwerge for småbiler fra 60erne og 70erne, Triumph Competition & British HTGT samt OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Herudover omfatter programmet også Gentlemen Show Class, velgørenhedskørsel med Ræs med hjertet samt opvisningsklassen Legends of Speed med specialbiler fra bl.a. Formel 1 og Le Mans, som vil kunne opleves. 
   
EN NY GRUPPE I dansk rally, Gruppe 4WD National, får fremlagt sit endelige reglement den 15. februar 2018.

EN BASISUDDANNELSE FOR OFFICIALS til motorløb skal afvikles i landets klubber hurtigst muligt efter oplæg fra Morten Quist fra HAMK og John Larsen fra NFMS.

DASU OVERTOG I OKTOBER 2017 formandskabet og sekretariatet for FIA North European Zone (NEZ) - ny formand er Johannes Fraas, der vil arbejde for, at klubber og udøvere får større indflydelse på regler og beslutninger i FIA.

DE TO DANSKE RACERKØRERE i European Le Mans Series, ELMS, Anders Fjordbach og Dennis Andersen, High Class Racing, har sat kursen mod 24-timersløbet på Le Mans i en opdateret Dallara-prototype med det ny “Joker“-kit, som de føler performer bedre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188