23948sdkhjf

Liftfirma køber op

Stenhøj DK A/S overtager JG Services aktiviteter i Nordjylland.

LØFTEUDSTYR Pr. 1. januar 2018 overtager Stenhøj DK A/S alle aktiviteter i JG Service ApS.

Selskabet, der har til huse lidt uden for Aalborg, skal varetage Stenhøjs aktiviteter i det nordjyske i samarbejde med Stenhøjs nuværende serviceteam.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes for os at komme til enighed, og med dette opkøb understøtter vi den overordnede strategi for Stenhøj koncernen. Det er endvidere særdeles vigtigt for Stenhøj, at vi er stærke lokale partnere, og med dette tiltag cementerer vi vores markedsposition og udvikling i Danmark, udtaler CEO Søren Dyøe Madsen.

- Vi ønsker at styrke vores serviceforretning i det nordjyske, og er glade for at få en aftale i hus med en så anerkendt virksomhed som JG Service. JG Service har setup’et til at leve op til vores krav til serviceniveau, kvalitet og kompetencer, og vi ser meget frem til at arbejde sammen med vores nye kolleger, udtaler adm. direktør Søren V. Olesen.

Afhænder med sindsro
Alle ansatte i JG Service fortsætter deres ansættelse hos Stenhøj DK, herunder også tidligere ejer John Grøndahl Larsen, der vil fortsætte i rollen som teknisk rådgiver og support for hele Stenhøjs serviceteam.

Alle eksisterende aftaler videreføres uændret hos Stenhøj.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine kunder for den tillid, de har vist mig igennem årerne, og det er med sindsro, at jeg afhænder JG Services aktiviteter til Stenhøj. Jeg og mine montører vil fortsat være en del af virksomheden, og jeg er overbevist om, at vores kunder vil fortsætte med at få den samme høje standard af service, som vi altid har lagt for dagen. Jeg håber at kunder og samarbejdspartnere fortsat vil støtte op omkring vores virke i det nordjyske, udtaler John Grøndahl Larsen.

27 montører
Stenhøjs serviceteam under servicechef Lars Troelsen består således i dag af 27 montører, fire servicekoordinatorer og en teknisk rådgiver.

Stenhøjs serviceforretning har været under stor udvikling de sidste to år og er i perioden udvidet med otte nye montører.

- Vi servicerer i dag mere end 2000 kunder i Danmark på nuværende tidspunkt og har mere end 10.000 aktive servicekontrakter, fortæller servicechef Lars Troelsen.

- Vi er i gang med en omfattende udvikling i vores serviceafdeling, så vi kan yde vores kunder den bedste service på markedet, tilføjer han.

Værkstedsudstyr
Stenhøj DK’s servicemontører er specialiseret indenfor montage, reparationer og service på løftere af alle typer og kompressorer. Men denne ekspertise strækker sig faktisk over de fleste typer værkstedsudstyr, og der laves i dag service på værksteders komplette udstyrspakke hos en lang række kunder i hele landet.

- Hovedparten af vores montører har været rigtig mange år i branchen og har virkelig forstand på det, de laver, siger Lars Troelsen.

Stenhøj siden 1917

• Stenhøj DK blev et selvstændigt selskab i Stenhøj koncernen i 2015 under ledelse af Søren Vestergaard Olesen.
• DK har i dag 44 ansatte inden for salg, service og administration.
• Stenhøj DK forhandler et bredt sortiment indenfor værkstedsudstyr, bl.a. løftere, dækmaskiner, hjuludmåling, bremsetestere, kompressorer, ventilation, olieudstyr, indretning mm.
• Stenhøj DK forhandler varemærker som Autopstenhoj, Corghi, Bradbury, Dunlop, Beissbarth, Topauto m.fl.
• Stenhøj DK er en del af Stenhøj Gruppen, der er en dansk familieejet virksomhed beliggende i Barrit i Jylland. Stenhøj blev grundlagt i 1917 og har i dag udviklet sig til en af verdens førende leverandører af produkter og ydelser til især det automotive eftermarked. Koncernen består i dag af 13 datterselskaber i otte lande. Gruppen beskæftiger mere end 600 medarbejdere, og har eksport til mere end 60 lande på verdensplan.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109