23948sdkhjf

Ny autogrossist udvider

City Car Parts gør for alvor klar til at angribe den danske autobranche.

AUTOGROSSIST Den nye danske autogrossist, City Car Parts, som åbnede den 1. april i år og som udspringer af Hundested Auto- og Dækcenter (Bosch Car Service) samt Brdr. Dan Biler A/S på Ullerup Skovvej i Hundested, gør klar til for alvor at byde sig til for de danske værksteder.

Branislav Dan, der driver virksomhederne sammen med sin storebror Lazar Dan, har brugt flere år på at opbygge City Car Parts, og om opstarten i foråret siger han:

- Det er gået fantastisk godt, og vi har allerede et fornuftigt overskud. Men vi har primært solgt til private mekanikere.

Ny grund

Det satte en midlertidig stopper for udbredelsen af City Car Parts, at de to Dan brødre allerede i april købte en 5000 stor grund på den anden side af Ullerup Skovvej af kommunen, som havde haft materialegård på adressen. Siden har de renoveret de 600 kvadratmeter bygninger for dels at åbne et Suvo rustbeskyttelsescenter og dels udvide City Car Parts med et nyt stort lager og butik, som rummer 30.000 varenumre på lager.

Den drives i det daglige af Jørgen Bruun og Mads Høberg, som netop er ansat.

Samlet tæller Brdr. Dans auto-virksomheder i dag 17 ansatte.

Fri og uafhængig

Branislav Dan understreger, at City Car Parts er en fri og uafhængig autoreservedelsgrossist. Firmaet har nu opbygget et web-katalog under linket www.citycarparts.dk og aftager dele fra 23 leverandører, heraf fem eksklusive - det gælder blandt andet Motaquip, som tidligere var ejet af PSA, og som leverer et stort sortiment af premium dele fra England. Hertil kommer styretøjsdele fra Sidem, numre inden for bremser og styretøjsdele fra Quinton Hazell (JP Group), KW sensorer fra italienske Facet samt lifte og dækmaskiner fra italienske Mikogroup International. Også Triscan er hovedleverandør.

City Car Parts får også leveret dele fra Swag og Blueprint i Tyskland. Desuden er man forbundet med syv tyske bilforhandlere, hvorfra man kan skaffe OEM dele. Indtil videre er der lavet aftaler vedrørende dele fra VW, Audi, Skoda, Ford, Opel, PSA og Hyundai.

Via det nye web-katalog har man en direkte forbindelse til TecDoc og er uden mellemleddet med omkodning af varer. Der er også arbejdstider på alt, og det er vigtigt, at man kan printe serviceskemaer ud straks,

Systemet rummer desuden håndbøger (Tec RMI) samt el-diagrammer.

City Car Parts er landsdækkende, og leveringen af varer sker via Post Nord og Bring.

Når en vare er bestilt inden kl. 14 - er den ude næste dag kl. 7.

Nyt er det, at City Car Parts også har fået Magneti Marelli, ligesom man er blevet eksklusiv leverandør fra Motaquip.

Værkstedskæde

- Nu er vi for alvor klar til at betjene professionelle værksteder, siger Branislav Dan, som også gør klar til at lancere værkstedskæden Car City Service, hvortil der er udarbejdet en designmanual i samarbejde med Skomø.

- Vi vil være værkstedernes egen leverandør, men vi bliver aldrig deres hovedleverandør. Derfor stiller vi ikke krav til, hvor de køber deres dele, men til gengæld har vi rimeligt høje krav til værkstederne inden for eksempelvis faciliteter, udendørs arealer, computer-testere og miljø, forklarer han.

City Car Parts forventer også at indføre vareture til værkstederne i det nye år.

- Hvis det kræves, så må vi gøre det. Men primært bygger vi på dag-til-dag leveringer, siger Branislav Dan.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19