23948sdkhjf

FDM-direktør lander internationalt topjob

Thomas Møller Thomsen skal nu arbejde for bilister overfor blandt andre EU.

FORFREMMELSE FDM’s adm. direktør Thomas Møller Thomsen, stiger nu helt til tops i en af verdens mest betydningsfulde bilistorganisationer, idet han i tirsdags blevet valgt som ny præsident for FIA Region 1.

FIA (Fédération International de l’automobile) er af mange først og fremmest kendt som motorsportens officielle internationale organisation, men FIA har også en "civil" del for bilister til forskel fra motorsportsudøvere.

Det er i den civile del, Thomas Møller Thomsen bliver præsident for den største region under bilklubbernes internationale paraplyorganisation.

FIA’s Region 1, der har hovedsæde i Bruxelles, tæller 114 bilklubber med tilsammen 37 millioner medlemmer i Europa, Afrika og Mellemøsten. Som præsident for FIA Region 1 skal Thomas Møller Thomsen sikre varetagelsen af bilklubbernes interesser over for bl.a. EU i spørgsmål om forbrugerrettigheder og -beskyttelse, trafiksikkerhed, udbygning af infrastruktur og en styrkelse af bæredygtige transportformer med mere.

Samtidig vil han arbejde for et styrket samarbejde bilklubberne imellem for at sikre en fortsat udvikling af "relevante ydelser og services til bilejerne," som han formulerer det.

Thomas Møller Thomsen vil varetage posten som præsident for FIA Region 1 sideløbende med arbejdet som adm. direktør i FDM, der med 236.000 medlemmer er Danmarks største forbruger- og interesseorganisation. En post Møller Thomasen i øvrigt har bestridt siden 2003.

Udover posten som præsident for FIA Region 1 sidder Thomas Møller Thomsen allerede i dag i flere internationale bestyrelser og fora under såvel FIA som det øvrige samarbejde bilklubberne imellem. Posten som præsident for FIA Region 1 løber fire år ad gangen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078