23948sdkhjf

Racer-netværk på fynsk værksted

Nicolaj Møller Madsen har samlet trådene på faderens værksted, Særslev Auto i Søndersø.

AUTOVÆRKSTED Den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen, som kæmper indædt på at blive fabrikskører hos Audi, har indrettet sit nye setup i faderens værksted i Søndersø.

I det ene hjørne af værkstedet hos Særslev Auto har den 24-årige racerkører således indrettet kontor, mens værkstedets bagerste hal i et hjørne rummer et "raceroom" med simulator, så der kan køres vinteren igennem.

Begge dele blev vist frem og prøvet af deltagerne, da MøllerMadsen Racing fredag den 1. december holdt reception, kombineret med julebazar, hvor flere af "racer-klubbens" medlemmer gav prøver på deres lækkerier i form af øl, vin, lakridsshots, is og julehotdogs.

På fuldtid

Desuden blev det markeret, at der er kommet flere faste kræfter bag projektet. 22-årige Mikkel Vestergaard, som tidligere har fungeret som deltidsansat hos MøllerMadsen Racing, er således per 1. januar 2018 fuldtidsansat.

- Det betyder, at vi med et nyt kontor og flere kræfter nu kan sidde klar i min hjemby og udvide Danmarks hurtigste netværk - MøllerMadsen Race Club. Fremadrettet er alle interesserede også velkomne til at kigge forbi kontoret i ny og næ og hilse på til en kop kaffe eller en tur i racesimulatoren, siger Nicolaj Møller Madsen.

Han var i øvrigt samme morgen vendt hjem fra en vellykket vintertest i Spanien med Dunlop og Phoenix Racing i deres Audi R8 GT3.

32 events om året

Opbygningen med MøllerMadsen Race Club etablerede Nicolaj Møller Madsen allerede for fire år siden, og i dag har klubben 165 sponsorer landet over. Klubben afholder hele 32 event om året - alle tirsdag aften - og alle med Nicolaj Møller Madsens deltagelse.

Målet er at skaffe de cirka 2,5 millioner kroner om året - ud af tre millioner - som det koster at opfylde drømmen om at blive professionel racerkører hos Audi. I første omgang er Nicolaj Møller Madsen juniorkører hos Audi.

Nicolaj Møller Madsen er vokset op på værkstedsgulvet hos Særslev Auto, som i sin tid blev etableret af hans oldefar. Han er ikke mekaniker, men hans interesse har altid været biler og race. I dag drives værkstedet af hans far, Hans Henrik Møller Madsen, og daglig leder og medindehaver, Danni Elkjær.

- Jeg blev ikke mekaniker, men værkstedet er helt klar skyld i, at jeg kører race i dag, siger Nicolaj Møller Madsen.

Han solgte i øvrigt 49 procent af Møller Madsen Racing ApS til den fynske forretningsmand Bjørn Smidt i 2016 - resten ejer han selv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125