23948sdkhjf

Brandvarmt jobmarked i autobranchen

Rekrutteringsportalen Motorjobs melder om høj aktivitet på jobmarkedet i autobranchen. I november steg antallet af jobannoncer med 30 procent i forhold til tidligere.

ARBEJDSKRAFT Efterspørgslen efter kvalificeret arbejdskraft i bilbranchen er oppe i højeste gear. Det melder jobportalen Motorjobs.dk efter en måned, hvor antallet af annoncer er steget med 30 procent, og der er allerede varslet mange indkomne annoncer for december måned, der ellers traditionelt ikke er en måned, hvor man søger efter arbejdskraft i autobranchen. Ved Motor-magasinets deadline figurerede cirka 50 jobs i 24 kategorier, idet flere jobs indgår under flere kategorier.

Annoncerne ligger typisk omkring tre uger, og ofte bliver annoncerne taget af tidligere, fordi annoncørerne har fundet den rette kandidat, slutter David Mørch Knudsen.

- Vi kan se, at det er en bred vifte af roller, der efterspørges af aktørerne i autobranchen, og annoncerne kommer fra virksomheder i hele landet, og det er lige fra værksteder til store forhandlerkæder og bilimportører, siger David Mørch Knudsen, ansvarlig for Motorjobs.dk. Han påpeger, at Motorjobs.dk er en jobportal med klar fokus på autobranchen, og det ser han som en stor fordel.

Målrettet kampagne

Motorjobs annoncerne kommer ud på mange platforme. Ud over på selve Motorjobs.dk så er annoncerne synlige på LinkedIn og Facebook, og netop de to toneangivende sociale medier spiller en afgørende rolle i Motorjobs.dk’s fremtidige strategi.

- I 2018 lancerer vi en målrettet kampagne på de sociale medier, så vi i meget høj grad bliver i stand til at nå de relevante profiler for vores annoncører. Det er en stor investering, og vi måler for hver enkelt annonce, hvor effektiv den er. Det er afgørende for os, at vi kan demonstrere værdien for vores samarbejdspartnere, forklarer David Mørch Knudsen.

De nye initiativer på Motorjobs.dk styres af den marketingenhed på eBay, der også står bag Bilbasen og DBA’s succesfulde kampagner på sociale medier. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203