23948sdkhjf

Produkt-aften med bland-selv tema

Der var lagt op til en aften, hvor alles interesser blev tilgodeset, da au2parts inviterede områdets værksteder til tema- aften hos TEC Hvidovre.

GROSSIST Tirsdag den 21. november inviterede au2parts afdelinger i området af Storkøbenhavn, Frederikssund/Frederiksværk og Midtsjælland til en temaaften efter "bland selv" princippet.

Ti leverandører var inviteret til at give workshops á 50 minutter. De inviterede værksteder havde ved tilmeldingen lavet ønsker til, hvilke leverandører de helst ville høre vedrørende nyheder og tekniske specifikationer.

120 mekanikere havde tilmeldt sig aftenen, der startede med spisning, før de blev sendt ud i de workshops, de havde ønsket. Aftenens leverandører var: Nissens, TEC Hvidovre, Westfalia, Digital-servicebog, Christonik, Elstock, au2office, Elektro Partner, au2cloud og onlineautodele.dk.

Derudover var der i pauserne mulighed for at besøge KS Tools i deres salgsbus, ligesom der var mulighed for at få en snak om olie med Valvoline.

Rotation

- Vi afholdt i foråret en lignende aften med stor succes, og vi besluttede derfor at gentage konceptet, da vi fik rigtig meget positiv respons på måden at afholde produktaften på, fortæller regionschef i Storkøbenhavn, Jack Lassen.

- Med en 50 minutters intens workshop i mindre grupper er der virkelig mulighed for at få en god dialog med leverandøren og få svar på de spørgsmål, mekanikerne har fra hverdagen. Efter hver workshop er der mulighed for en lille pause, før næste workshop kalder. På den måde kommer aftenen heller ikke til at føles for lang oven på en hård arbejdsdag, da der hele tiden roteres. Det får vi både ros for fra de leverandører, der afholdt workshops, samt fra vores kunder, siger Jack Lassen.

Aftenens program sluttede kl. 21, så der stadig var mulighed for at komme hjem og følge med i valgdagens resultater.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125