23948sdkhjf

Langelands sidste mærkeforhandler lukker

Rødgaard Biler i Humble konkurs. Har forhandlet Subaru i 38 år.

BILSALG "Det er med stor beklagelse, at jeg skal oplyse, at Rødgaard Biler ApS i Humble på Langeland torsdag den 30. november selv har indgivet konkursbegæring. Det betyder, at et bilhus i tredje generation, Danmarks ældste Subaru forhandler (siden 1979) og Langelands sidste autoriseret bilforhandler lukker".

Det skriver Niels Thaning, salgsdirektør i Danmark hos Subaru Nordic.

"Jeg ønsker Søren (Rødgaard, red.), hans familie og personale alt muligt held og lykke frem over og vil samtidigt takke for et godt samarbejde igennem alle årene", tilføjer han.

Det har ikke været muligt for Motor-magasinet at tale med 50-årige Søren Rødgaard, hvis farfar i sin tid stiftede bilfirmaet, og siden blev drevet af faderen, Preben Rødgaard.

Rødgaard Biler på Eggertsvej 3 i Humble på den sydlige del af Langeland har ud over salg af nye Subaru biler rummet værksted, brugtbilsalg, håndtering af forsikringsskader, Pava undervognscenter og autoopretning.

Først Austin og Morris

Rødgaard Biler startede i sin tid med salg af nye Austin og Morris. I 1979-2004 blev man autoriseret forhandler af Subaru og Daihatsu, og fra midten af 90’erne og ti år frem var også VW en del af sortimentet, ligesom Kia blev solgt fra "svinget i Humble".

I 2011 talte firmaet en halv snes ansatte og solgte i omegnen af 150 biler om året.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109