23948sdkhjf

Ny boss i dækfirma

Strini Tires A/S ruster sig til fremtiden - Jan Steen Hansen er den nye direktør.

DÆK Den 1. december 2017 indgår 53-årige Jan Steen Hansen i partnerskab med brødrene Michael og Peter Stricker-Nielsen.

Det nye partnerskab er et led i en større fremtidsplan for Strini Tires på det danske marked.

- Vi ønsker at styrke vores markedsposition gennem en ambitiøs vækststrategi og nøje afstemte processer i tæt samarbejde med vore kunder. Vi er i dag kendt som en seriøs grossist og distributionscenter for dæk og fælge til hele den danske bilbranche.

Med fokus på innovation og nyskabelse inden for distribution af dæk, fælge og relaterede produkter forventer vi en positiv udvikling for firmaet over den kommende årrække, udtaler de to brødre.

- Vi forventer med de nye tiltag at blive dygtigere til det, vi allerede er gode til, og bedre på de områder, hvor vi stadigt har noget at lære, tilføjer de.

Yderligere personale

I forbindelse med det nye partnerskab indtræder Jan Steen Hansen som CEO/adm. direktør.

Michael Stricker-Nielsen fortsætter som CSO/salgsdirektør, og Peter Stricker-Nielsen vil varetage rollen som COO/chief operating officer samt e-commerce manager.

Jan Steen Hansen, som tidligere har været adm. direktør for Continental Danmark A/S, og senest haft egen konsulentvirksomhed, hvor han længe har arbejdet for Strini, indtræder i Strini Tires bestyrelse ved den kommende generalforsamling.

- Vi forventer i den nærmeste fremtid at udvide aktiviteterne på vores distributions- og produktionscenter i Glostrup og har i denne forbindelse ansat yderligere personale til dette formål. Vi glæder os til fremover med fornyet styrke at betjene vore mange kunder, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en god jul og et godt nytår, udtaler Michael og Peter Stricker-Nielsen.

40 års erfaring

Strini Tires A/S er en selvstændig og uafhængig importør/distributør af dæk og fælge til det danske marked.

Firmaet har over 40 års erfaring - stiftet af faderen Per Stricker-Nielsen - med at servicere kunder i Danmark og tilbyder alle dækmærker, men primært Pirelli, Semperit, General Tire og Continental.

Dækkene distribueres fra lageret i Glostrup, og hovedkontoret ligger i Vedbæk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11