23948sdkhjf

Branchefolk fejrer jul

To weekender har mere end 500 branchefolk og ledsagere været til julehygge hos au2parts, CAC og Den Gamle By.

AUTOGROSSIST To weekender i træk har der været lagt op til ægte dansk julehygge, da henholdsvis au2parts Østjylland samt de nordjyske au2parts afdelinger inviterede til julehygge med kolleger fra branchen - inkluderet et strejf af gode danske juletraditioner.

Lørdag den 19. november ankom mere end 300 au2parts kunder og deres familier til kædens hovedlager hos CAC på Sintrupvej 12 i Brabrand. Formålet med dagen var ren og skær julehygge og et besøg hos den Gamle By.

CAC’s direktør Thomas Jensen bød velkommen under hovedlagerets vidtstrakte rammer med intet mindre end 21 kilometer reoler og haller svarende til mere end 24 håndboldbaner.

Herefter gik turen til den Gamle By i Aarhus, hvor CAC Fonden, der ejer CAC og au2parts konceptet, har støttet flere projekter. Senest Automobilforretningen Carl Christensen, der blev indviet i august i år.

I Den Gamle By, der netop har åbnet sin store juleudstilling, blev der budt på æbleskiver samt gløgg/varm saft, som jo hører julen til.

Visionær herre

Regionschef hos au2parts østjylland, Tomas Dyrby, siger om arrangementet:

- Det er jo altid en fornøjelse at have en dag sammen med sine kunder i uformelle rammer og samtidig have muligheden for at møde deres familier, som jo er grundstammen for velfungerende forretninger i hverdagen. Samtidig synes vi det er vigtigt at give et indblik i den historie, vi stammer fra ved at vise Automobilforretning Carl Christensen frem i Den Gamle By.

- Vi er jo grundlagt af en visionær herre, der i 1927 så mulighederne i automobilbranchen og sikrede fremtiden ved i 1967 at gøre os til en fondsejet virksomhed, så vi i dag er en del af en virksomhed, hvor der mulighed for langsigtede investeringer og samtidig hurtige beslutningsveje qua vores struktur. Den succes vi i dag er, vil vi gerne vise frem og samtidig fejre den danske julehygge, som Den Gamle By jo især er kendt for, tilføjer han.

Lørdag den 25. november blev programmet gentaget - denne gang for mere end 200 kunder og deres familier fra au2parts afdelingerne i det nordjyske.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125