23948sdkhjf

Online platform har vokseværk

Autoproff udvider med en selvstændig fleet afdeling, til håndtering af leasing, finansiering, og importørbiler. Første kunde er Toyota.

FLÅDEBILER Autobranchens største handelsplatform for handel med brugte biler, Autoproff i Kolding, tilbyder nu komplet fuldservice aftaler, hvor alt bliver håndteret fra start til slut i processen, og i den forbindelse er der indgået strategiske partnerskaber med blandt andet Auto Logik og Applus.

Fleet afdelingen er bemandet med to kendte ansigter fra auktionsbranchen, Pia Liltorp og Søren Hinrichsen, der gennem flere år har beskæftiget sig med denne type forretning.

Toyota først

Som den første kunde har Toyota Financial Services indgået en samarbejdsaftale med Autoproff, hvor alle leasing-, finansierings- og importørbiler skal håndteres og sælges.

De første fire auktioner er således blevet afviklet med stor succes, fortæller direktør Ole Møller.

- Autoproff’s integrerede betalingssystem Payproff, transportbestilling med Auto Logik og UPS dokumenthåndtering sikrer en sikker og nem håndtering for både køber og sælger, tilføjer han.

Toyota: Det er lean

Fleet & remarketing manager Christian Duurloo fra Toyota Financial Services (TFS) udtaler, at valget faldt på Autoproff, da rigtig mange Toyota forhandlere allerede i dag bruger Autoproff til håndtering af deres indbyttebiler.

- TFS har ligeledes haft stor indflydelse på opbygning af fleet platformen, således at den er blevet tilpasset vores behov, hvilket har betydet mindre administration for hele TFS organisationen. Toyota forhandlerne er også glade for auktionerne, hvor der ikke betales købersalær. Som vi siger hos Toyota: "Lean er lig med forenkling og effektivisering af processerne", siger Christian Duurloo.

Til at håndtere dette har Autoproff udviklet en enkel og gennemskuelig fleet platform, der sikrer et hurtigt overblik, fra start til slut i processen, og som kan tilpasses efter kundens behov.

Alle partnere har adgang til platformen, hvor al kommunikation til hinanden foregår.

Flere lande på vej

Autoproff, der til dagligt vurderer og sælger rigtig mange biler for de danske autoforhandlere, ser nu frem til også at kunne servicere de danske bilimportører, leasing, og finansieringsselskaber.

Online-selskabet, der blev etableret af Jesper Ratza tilbage i 2013, beskæftiger i dag over 25 medarbejdere i Kolding, og ti medarbejdere på det tyske kontor i Hamborg. Desuden er der afdelinger i Slovenien og Kroatien, og Holland og Sverige forventes at blive startet op i 2018, udtaler Autoproff’s danske direktør Ole Møller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094