23948sdkhjf

Rattet Rundt med motorsporten

Nyt fra sportens verden i ind- og udland - se også de selvstændige billedtekster.

SÆRSLEV AUTO I SØNDERSØ ved Odense lægger nyindrettet kontor til for Møller Madsen Racing, der har reception 1. december kl. 13-17. Samtidig er Mikkel Vestergaard Fuldtidsansat i Nicolaj Møller Madsens team, der byder på simulator-konkurrence og smagsprøver på is, vin og øl. En fornem invitation er i øvrigt dumpet i mailboksen hos Nicolaj Møller Madsen. I dagene den 28.-30. november skal han deltage i vintertest med Dunlop og Phoenix Racing i deres Audi R8 GT3 som forberedelse for 24-timers løbet på Nürburgring i 2018. Det officielle Audi-team har allerede en aftale med danskeren om deltagelse i det europæiske GT4-mesterskab. 
 
 
 
CLASSIC RACE AARHUS HAR INDGÅET en aftale med en af Tysklands største mærkeklubber, TR Register Deutschland, om, at deres løbsserie Triumph Competition & British HTGT kører sit 25. års jubilæum den 25.-27. maj i Danmark i de britiske biler bygget før 1981, blandt andet MG, Marcos, Jaguar og Austin-Healey. 
 
 
 
DET VAR NÆR BLEVET TIL en afkørsel i første omgang for Kevin Magnussen, der måtte kæmpe hårdt for en 13. plads ved årets sidste Formel 1-grandprix søndag i Abu Dhabi. Mercedes-køreren Valtteri Bottas vandt sin tredje sejr i sæsonen. Haas kom på ottendepladsen blandt de ti teams i Formel 1. Kun McLaren og Sauber fik skrabet færre point sammen. Kevin Magnussen slutter sæsonen med 19 point i årets 20 grandprixer og blev nummer 14 samlet i VM-stillingen. Lewis Hamilton har vundet med 363 point for Mercedes, der har taget konstruktørernes VM-titel for fjerde år i træk. Ferraris Sebastian Vettel slutter som nummer to med 317 point, mens Valtteri Bottas snupper tredjepladsen med 305 point.



CHGP OG RACE FOR RIGET kørte i 2017 600.000 kroner ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, hvor racerkører Jan Magnussen er ambassadør. Siden 2010 er det blevet til knap tre millioner kroner. 
 
 
 
REKORDHØJE 47,5 MILLIONER KRONER blev prisen på auktion hos Sothebys i New York for Michael Schumachers Ferrari F1-racer fra 2001 sæsonen, som den nu hårdt kvæstede kører opnåede to sejre med, heraf en VM-sejr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14