23948sdkhjf

Kendt bil-design i luften

Flyv "Mercedes-style" med flyselskabet Emirates.

LUKSUS Bilproducenten Mercedes-Benz løfter nu sit verdenskendte design til nye højder.

Flyselskabet Emirates har netop løftet sløret en helt ny type private suiter på deres enorme flåde af Boeing 777’ere. Suiterne er inspireret af Mercedes-Benz’ design. Også manden, der skal promovere det nye design, er et kendt navn fra bilscenen, nemlig tv-vært Jeremy Clarkson, kendt fra Top Gear.Hvad får man så, når man krydser et verdenskendt bildesign med et af verdens største flyselskaber, der gentagne gange er kåret som verdens bedste? Svaret er: Vild luksus.

Lille lejlighed i flyet
På den ypperste klasse, First Class, får hver passager en suite på op til 12 kvadratmeter for sig selv.

Bliver man placeret i midten af flyet, hvor der ingen vinduer er, har Emirates som det første flyselskab i verden udviklet virtuelle vinduer, så man kan se udsigten fra flyet gennem et "real time"-kamera.

Derudover er der Emirates’ sædvanlige førsteklasses luksus som en komplet hudplejeserie fra Byredo, læder-notesbog, Bower & Wilkins støjreducerende hovedtelefoner, egen pyjamas og naturligvis en menu, der ville få de fleste madanmeldere til at løfte øjenbrynene af bare overraskelse.

På Business Class kan man læne sig tilbage i lækre lædersæder, som kan lægges helt ned, og en personlig minibar.

På Economy Class har alle læderhovedstøtter, ligesom Emirates’ prisbelønnede underholdningssystem også er blevet heftigt opgraderet.

Videeo

Se Jeremy Clarkson præsentere Emirates First Class:

klik her

Artiklen er en del af temaet Video.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141