23948sdkhjf

Tryghed på tanken vægtes meget højt

En undersøgelse fra analyseinstituttet Wilke viser, at tryghed vægtes højt, når bilister tanker. Bedre belysning, en åben plads og ingen mørke kroge er nogle af løsningerne.

LYSTANKNING Danskerne har et stort behov for at føle sig trygge, når de tanker. Det viser en undersøgelse af kundeoplevelsen, som analyseinstituttet Wilke har foretaget på vegne af Uno-X. Her er tryghed sammen med billigt brændstof, simplicitet og en god velkomst nævnt som afgørende faktorer for den gode oplevelse på en ubemandet tankstation.

- Tryghed spiller en stor rolle, hvis danskerne skal have en god oplevelse, når de tanker. Jeg kan godt forstå, at man kan føle sig utryg, hvis man tanker aften og nat og er alene på en mørk station. Som kunde har du ikke nødvendigvis et godt overblik over området, siger Anders Brønnum-Hyttel, marketingchef i Uno-X Danmark A/S.

- Vi arbejder på at gøre tankning til en tryg oplevelse for vores kunder på alle vores stationer uanset, hvornår på døgnet de kører ind hos os. Tryghed og høj brugervenlighed er i højsædet på vores ombyggede konceptstationer, som vi er godt i gang med at implementere over hele landet.

Lyst, enkelt og hurtigt
En af Uno-X’ første konceptstationer åbnede i maj måned i Kvistgård i Nordsjælland. Ligesom det vil være tilfældet med alle fremtidige konceptstationer, er der lagt vægt på især to ting i stationens design: en stor, åben plads til tankning samt bedre belysning med en varmere farve og en tilpasset lysstyrke.

- Vi har fokus på belysning og enkelthed på vores nye stationer. På den måde er der ingen mørke kroge på stationen, og det er let at se, hvis der er andre personer i nærheden. Med undersøgelsen er vi blevet overbevist om, at især belysning og et strømlinet, åbent design har stor betydning for oplevelsen af tryghed, siger Anders Brønnum-Hyttel.

En anden faktor, der er lagt vægt på i de nye stationer, er hurtighed. Derfor vil der være flere og hurtigere betalingsautomater, pile i asfalten, der guider bilisterne til ensrettet kørsel og ekstra lange benzin- og dieselslanger, så det ikke har nogen betydning, hvilken pumpe man parkerer ved.

På betalingssiden har Uno-X indført mulighed for betaling med det kontaktløse dankort, men kæden har bibeholdt betaling med kontanter, da mange kunder fortsat fortrækker dette. Endelig har Uno-X markeret hele konceptet med en helt ny prismast, der er registeret design, og hvor priserne står klart selv i skarpt lys og på lang afstand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266