23948sdkhjf

Danmarks mest anbefalede bilmærke

Skoda er det bilmærke, som bliver anbefalet mest i en ny, stor undersøgelse af danskernes opfattelse af mere 300 varemærker.

BILER Skodas kunder taler varmt for det tjekkiske bilmærke, når de er sammen med familie, venner og kolleger. Faktisk så varmt, at Skoda er Danmarks mest anbefalede bilmærke i YouGov’s nye undersøgelse af brands.

Dermed fastholder Skoda sin plads i kundernes bevidsthed, for Skoda var også det mest anbefalede bilmærke i sidste års undersøgelse.

Hos den danske importør er direktør Henrik Blom særdeles glad for placeringen:

- Den personlige anbefaling er den stærkeste af alle, og vi er stolte over, at så mange er ambassadører for Skoda. Det viser, at vores kunder er glade for deres biler, og at de lægger mærke til vores målrettede arbejde med kundetilfredshed, siger han.

Er nummer fire

Ikke alene er Skoda det mest anbefalede bilmærke. Skoda er tilmed det fjerde mest anbefalede varemærke blandt alle de mere end 300 brands, som YouGov har spurgt danskerne om. Dermed placerer Skoda sig foran store og anerkendte brands som Lego og Netflix i dette års undersøgelse, ligesom Skoda er det eneste bilmærke i top-10.


Mere om undersøgelsen her

Konkurrenterne

Til Motor-magasinet oplyser YouGov, at man endnu ikke kan løfte sløret for, hvordan andre bilmærker ligger placeret på listen. Det sker først til januar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078