23948sdkhjf

FTZ indtager Hillerød

Grossist flytter sin afdeling fra Fredensborg og udvider.

VÆKST Autogrossisten FTZ flytter sin afdeling fra Fredensborg til Hillerøds bil-kvarter for at få mere plads.

FTZ har lejet sig ind i en ejendom på Krakasvej 1 i Hillerød, hvor grossisten vil råde over 2400 kvadratmeter, fordelt med 2000 kvadratmeter lager samt godt 400 kvadratmeter kontorer og personalefaciliteter.

- Det er cirka dobbelt op på lagerplads i forhold til de nuværende faciliteter i Fredensborg, fortæller vicedirektør Jens Nordestgaard Andersen.

- Desuden er alle kvadratmeter i Hillerød i ét plan, hvor ejendommen i Fredensborg har en stor del lagerplads på 1. sal, tilføjer han.

Vækst i Hillerød

- Fredensborg-afdelingen på Højvangen 29 har længe været pladsudfordret, og da det samtidig er i Hillerød, at erhvervslivet vækster, var det oplagt at flytte afdelingens beliggenhed i forbindelse med en udvidelse. Vi håber at vinde markedsandele i forbindelse med flytningen til de nye og større lokaler og glæder os alle til at kunne åbne dørene i FTZ Hillerød den 26. februar 2018, udtaler Jens Nordestgaard Andersen.

Det er lykkedes FTZ at sælge ejendommen i Fredensborg.

Fredensborg-afdelingen tæller tre mand - en afdelingsleder og to konsulenter samt et antal lagerfolk, chauffører og ekspedienter, som alle flytter med til Hillerød.

Læs mere om: FTZ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095