23948sdkhjf

Afstemning til Auto Awards 2017 slutter i aften

Arrangøren håber, at så mange som muligt i branchen vil afgive deres stemme overfor de indstillede i 22 kategorier inden klokken 24.00.

BRANCHETRÆF Tirsdag den 28. november klokken 18.00 er dagen, hvor en række fagfolk i autobranchen kommer fra nær og fjern for at gøre deres entré på den røde løber i Cirkusbygningen i København til Auto Awards 2017. Her skal vinderne fejres, og i en længere periode har alle kunnet stemme på de indstillede på sitet autoawards.dk – denne afstemning slutter i aften torsdag den 16. november klokken 24.00.

Det statsautoriserede revisionsfirma Christensen & Kjærulff står herefter for optællingen af alle stemmer fra den nedsatte fagjury, autobranchen og offentligheden.

Idemanden bag Auto Awards, Sean F. Coard fra Goodwill Media, opfordrer alle, der ikke har stemt, til at gå ind på sitet og afgive sin stemme.

- Jeg glæder mig til igen at skulle hylde en autobranche i højt gear, der har budt på mange nye spændende tiltag i markedet. Det skal blive spændende at se udfaldet af afstemningen, og jeg håber, at alle, der endnu ikke at stemt, vil nå det inden i aften, siger Sean F. Coard.

Det er endnu også muligt at købe billetter til det store gallashow med middag og underholdning via autoawards.dk. Stem HER

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125