23948sdkhjf

Bilpartnere gearer sig til fremtiden

Værkstedskæde gør sig klar til udfordringer som faldende markedsandele, fremtidens kunder og stigende grad af digitalisering.

VÆRSKTEDSKÆDE Din Bilpartnere fra hele landet var for nylig samlet til det årlige landsmøde. Branchens udfordringer nu og i fremtiden var på dagsordenen, og indehaverne blev hørt og tog aktiv del i debatten om, hvordan kæden bedst kører fremtiden i møde.

143 værkstedsindehavere og ledsagere var med til at sætte retningen for Din Bilpartner kæden til årets landsmøde. Din Bilpartner ejes af FTZ, og flere ledende personer fra FTZ deltog også i landsmødet, herunder adm. direktør Sven Kristensen og vicedirektør Jens Nordestgaard Andersen - et stærkt signal til medlemmerne om Din Bilpartners betydning for FTZ, oplyses det.

Nyt team på plads

Det var en stor glæde for den nye kædechef Jakob Knudsen at kunne præsentere de to nye kædekonsulenter, Brian Corydon (vest) og Jesper Christensen (øst) - et punkt på dagsordenen, som flere af de deltagende havde været spændte på.

Samtidig blev et nyt medlem samt en suppleant valgt ind i bestyrelsen, så Din Bilpartners bestyrelse nu består af følgende: Jens N. Andersen (FTZ, bestyrelsesformand) Kent Mortensen (FTZ), Jakob Nyman Andersen (FTZ) og Kenneth Wagner (Din Bilpartner Ballerup), Thomas Friis (Friis Autocenter), Mads Holm (Stadil Auto) og Mark Asmussen (suppleant, GJW Autoservice).

Oplæg, debat og løsninger

Formiddagen startede med oplæg fra bestyrelsesformand, Jens Nordestgaard Andersen, og kædechef, Jakob Knudsen, der kom med et oprids af situationen i autobranchen og betydningen af denne for de frie værksteder.

Udfordringer som faldende markedsandele, fremtidens kunder og stigende grad af digitalisering blev berørt, mens Din Bilpartners fundament og position i markedet blev klarlagt.

Yderligere blev der flyttet grænser ved et spændende og provokerende oplæg fra indehaver af reklamebureauet adtention a/s, Brian Stein, der kom med sit bud på fremtidens værksted. Alt sammen satte tanker i gang og var med til at danne udgangspunkt for eftermiddagens debat.

Efter frokost med udsigt over Kolding Fjord var alle klar til debat om den fremtidige retning for Din Bilpartner.

Rulle Grabow var ordstyrer på debatten, der foregik ved at alle i salen fik udleveret en "slikkepind" i grøn og rød, for at kunne tilkendegive deres meninger på de enkelte spørgsmål, og efterfølgende uddybe og bidrage til debatten. Et ekspertpanel på seks personer var samlet på scenen for at kunne besvare og nuancere debatten fra flere vinkler.

Det var en god debat med livlig talelyst fra både indehavere og ledsagere, og tilkendegivelserne på dagen var tydelige, oplyser Din Bilpartner.

- Kort sagt var der og et positivt syn på fremtiden og en stemning for, at Din Bilpartner på én gang skal være landsdækkende, stærkt lokalt forankrede og mere synlige online, siger Jakob Knudsen.

Tiltag og en unik gave

Efter debatten blev flere tiltag, der allerede arbejdes på i kæden, præsenteret. Herunder serviceaftaler, telematik, ny hjemmeside og "Den digitale indskriver", som er Din Bilpartners nye online bookingsystem, der også indeholder en webshop. Sidstnævnte blev hilst varmt velkommen blandt værkstederne og som afrunding på dagsarrangementet fik alle Din Bilpartnere en særlig gave, nemlig 12 måneders gratis online serviceplatform, til gavn og glæde for værkstederne og deres kunder.

Netværk og fest

- En fantastisk dag sluttede af med en forrygende festmiddag for indehavere og ledsagere med underholdende indslag, musik, dans og gode muligheder for at pleje relationerne til kolleger fra hele landet, siger Jakob Knudsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093