23948sdkhjf

Dansk producent forlænger slidgaranti

Bremseklodser fra NK skal udvise kvalitet, især på et eftermarked, hvor pris mange steder er blevet udgangspunktet.

BELÆGNING SBS Automotive udvider sin garantipakke med en kilometergaranti på minimum 35.000 km på virksomhedens NK-bremseklodser. SBS Automotive er gennem sit varemærke NK en af de største udbydere af bremsedele til det frie, europæiske eftermarked.

Nu skærper virksomheden profilen over for det stigende segment af bilister, der går efter kvalitet. Det sker altså med en ny garanti, hvor virksomheden lover, at et sæt NK bremseklodser kan holde til minimum 35.000 km. Lars From, salgsdirektør for SBS Automotive forklarer:

- Den nye kilometergaranti skal ses som en yderligere styrkelse af vores kvalitetsprofil. Vi indførte for omkring tre år siden en generel garanti mod produktions- og materialefejl på hele fem år. Det er markedets længste og er en understregning af, at vi tror på, at kvalitet er en af de vigtigste parametre. Bremser er jo sikkerhedsprodukter, og der er ikke plads til at gå på kompromis hverken med bremseevne, holdbarhed eller komfort, siger Lars From.

Lars From mener, der er et stigende behov for at kunne dokumentere høj kvalitet på eftermarkedet.

- Bilfabrikkerne forsøger løbende at vinde markedsandele inden for reparation af biler i alderen fire til syv år med løsninger og produkter, der ofte sælges som værende bedre end dem, vi tilbyder på eftermarkedet. Det vil vi gerne udfordre, blandt andet med vores nye garanti på kilometertallet, forklarer Lars From.

Han understreger, at eftermarkedet generelt leverer produkter af rigtig god kvalitet, men at der med globaliseringen og internethandelen direkte til slutbrugerne desværre er kommet produkter ind med meget forskelligartede kvalitetsprofiler.

- Det er vi som stor leverandør til grossister og værksteder nødt til at distancere os fra. Vi har i SBS Automotive en omfattende knowhow og meget lang erfaring fra det frie eftermarked. Vi har et indgående kendskab til markedet og producenterne, og kan dermed godt skelne mellem de forskellige kvalitetsniveauer. Man bliver ikke uden videre leverandør til NK varemærket. Det skal man gøre sig fortjent til, især gennem solid dokumentation af produktkvaliteten, forklarer Lars From og fortsætter:

- Vi ønsker med vore garantiordninger at signalere til kunder og bilisterne, at de med NK-produkter kan være sikre på at kvaliteten er i top.

Matching
Han fremhæver også andre aspekter af kvalitetspakken. Det gælder bl.a. Matching Quality begrebet.

- NK produkter har dimensioner og tilbehør, der svarer til de fabriksmonterede dele. Derfor er er der ingen monterings- eller funktionsproblemer, og der mangler ikke shims eller andet, der kan forringe produktets brugsværdi, siger Lars From.

NK tilbyder et stort program i bremsklodser til personbiler og varevogne. Det dækker biler tilbage fra 1980’erne og til de nyeste modeller.

Derudover leverer NK et bredt program inden for andre hydrauliske og mekaniske bremsedele samt inden for styretøj, transmission, ophæng, affjedring, og koblinger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11