23948sdkhjf

Aarhus-leverandør samler alle delene

Triscan i Brabrand har brugt flere år på at ’samle bremser.’

SAMLING Normalt forbinder man nok all inclusive med rejsen sydpå eller i det mindste feriehotellets madservering. For danske Triscan i Brabrand lidt uden for Aarhus, er all inclusive aktuel, når det handler om bremsekomponenter til værkstederne.

Udvidelsen af Triscans program inden for bremsedele er gennem de senere år blevet suppleret med blandt andet ABS-sensorer. Det er lykkedes at indgå aftaler med i alt 23 producenter, der leverer flere end 1300 referencer. Triscans program inden for bremseskiver indeholder som noget nyt udelukkende den coatede modeller. Det fortæller Jørgen Grand, der er produktdirektør hos Triscan:

- Teknologien til coating er nu så udbredt, at merprisen er blevet overkommelig, hvilket har haft en naturlig afsmitning på efterspørgslen de seneste par år. Fordelen ved anvendelse af coatede bremseskiver er naturligvis størst ved samtidig anvendelse af aluminiumsfælge. Er der monteret coatede bremseskiver, minimeres mængden af rustdannelse på bremseskiven, siger han.

Til den ældre del af vognparken vil der dog fortsat være bremseskiver, som kun tilbydes uden coating. Og inden for bremseslanger strækker Triscan sig ud - helt præcist til 2800 referencer.

- Vi fristes næsten til at sige: findes det, findes det her, fortæller salg- og marketingdirektør Steen Ray Pedersen og tilføjer:

- Grossister gør livet utroligt nemt for sig selv og behøver ikke at melde hus forbi på specielle forespørgsler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094