23948sdkhjf

Dansk værkstedskæde vil matche tyske priser nær grænsen

Nyt værksted i Skorstensgaard-kæden i Haderslev tæt på den tyske grænse har mere end fordoblet antallet af ansatte på få måneder.

MARKETING Det er åbenbart ingen kunst at reklamere med tyske værkstedspriser i Haderslev blot 60 kilometer fra den tyske grænse, der ofte trækker i danske værkstedskunder. For den nye afdeling i værkstedskæden Skorstensgaard har fået lidt af en drømmestart ved at markedsføre sig med besparelser på 20-40 procent i forhold til mærkeværkstederne, fortæller CEO Anders Skorstensgaard i værkstedskæden, der nu tæller ni ikke-mærkeværksteder over det meste af landet.

Også afdelingschef og partner, Dennis Petersen, er benovet over den hurtige udvikling, siden værkstedet kom med i Skorstensgaard-kæden i august.

- Opstarten af afdelingen her i Haderslev har været helt vild. Vi startede med en svend og en lærling, men allerede nu, blot tre måneder senere, er vi oppe på fem mekanikere, og vi forventer at udvide staben igen i det nye år.

- Jeg havde ikke troet, at vi skulle vækste så meget så hurtigt, men det er jo kun positivt. Vores kunder smiler lidt ekstra, når de ser vores værkstedspriser, og hvor meget de sparer i forhold til mærkeværkstederne. Jeg kan kun være meget glad, når jeg læser vores kundetilfredshedsundersøgelse og ser målingen, der viser 9,5 ud af 10 point for afdelingen i Haderslev. For mig er det vigtigste at hjælpe kunden igennem en god helhedsoplevelse af værkstedsbesøget, hvor min opgave er at gøre det er nemt og enkelt for vores kunder, så de også får en markant besparelse hver gang, siger Dennis Petersen.

Koncept viser sit værd

Martin Skorstensgaard, COO hos Skorstensgaard, er også meget glad for starten i Haderslev-afdelingen.

- Kundetilfredshed, kombineret med lave værkstedspriser, er grundstenene for vores succes i alle afdelinger. Jeg er glad, men også meget ydmyg, over den store kundetilgang, som vi har oplevet i Haderslev. Det er en kombination af vores koncept og af det store stykke arbejde, som vores partner Dennis og hans team har lagt i virksomheden, siger Martin Skorstensgaard.

Udvider i mindre byer

Tilgangen af kunder i Haderslev giver nye muligheder for flere afdelinger i de lidt mindre byer i Danmark, vurderer Anders Skorstensgaard.

- Den gode start i Haderslev bekræfter os i, at vores værkstedskoncept passer til alle størrelser byer, hvor Haderslev er den mindste by, vi pt er til stede i. Det giver blod på tanden til at åbne flere afdelinger i mindre byer i 2018, siger Anders Skorstensgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125