23948sdkhjf

Skarpere lys over messen

Årets FTZ-messe er lig med verdenspremiere på Elwis Lighting A/S helt nye serie af inspektionslamper.

LYS Når man er professionel, er lampen en del af ens værktøj, og det skal være i orden. Elwis har siden 1953, hvor de opfandt verdens første lysrørs-håndlampe, bestræbt sig på at levere den bedste kvalitet og følge med tiden.

Årets FTZ messe er en form for jubilæum for Jonas Johansson, der er salgschef hos Elwis Lighting.

- Det er 10. gang, jeg deltager på messen, og derfor er jeg ekstra glad for at kunne præsentere vores til dato stærkeste produktprogram. Ved udviklingen af vores nye PRO D-serie (D står for Dagslys), har vi ladet os inspirere af udviklingen inden for lyskilder til hus- og bygningsbelysning, hvor alle nye produkter, som introduceres, er med høj Ra værdi på over 90+. Fordelen ved høj Ra (CRI) er, at farverne fra en given overflade som for eksempel ledninger, lak, metal og vægge reflekteres tilbage til øjet med deres naturlige farvenuance, og farverne flyder ikke sammen. Derfor introducerer vi lamperne til samme prisniveau som standardlamper. Høj Ra værdi er for alle - hvorfor kræve mindre end det bedste, som markedet kan tilbyde, lover jubilerende salgschef for Elwis Lighting, Jonas Johansson.

Dækker alle behov
Høj Ra (CRI) 95+ er standard i alle fire inspektionslamper:

Ra værdien (CRI - Colour Rending Index) er et indeks, som beskriver lyskildens evne til at gengive farver. Simpelt beskrevet, er 100 bedst og gengiver farver som dagslyset. En gammeldags glødepære ligger på cirka 99 på skalaen. Langt de fleste LED og lysrørsprodukter ligger mellem 70 og 80 på denne skala.

- Godt lys er utroligt vigtigt på enhver arbejdsplads og især på værksteder, hvor man ofte skal se detaljer på små og utilgængelige områder. Derfor har vi bestræbt os på at lave en håndlampeserie, der dækker alle behov. Hvad enten man skal lyse ned i en snæver passage i et motorrum, oplyse et større område eller lige tjekke en sikring i et el-skab, så er det muligt. Det gode lys øger evnen til at koncentrere sig i længere perioder og dermed minimere risikoen for fejl, forklarer Jonas Johansson.

Vi har under udviklingen af produkterne arbejdet tæt sammen med to lokale værksteder - både for at teste produkterne med hensyn til robusthed og for at finde frem til de funktioner, der behøves for at dække værkstedernes behov.

Fire modeller
PRO D-serien består af fire forskellige modeller, som dækker ethvert tænkeligt behov på værkstedet. Fælles for serien er, at de alle både er arbejdslamper og lommelygter samt har magneter.

- I tidens ånd har vi også forsøgt at tage hensyn til miljøet. Derfor leveres lamperne med micro USB-kabel, der kan tilsluttes standardlader med USB-udgang på DC5V, som næsten alle har i dag, siger han.

Den lille handy PRO D0 er oplagt til korte inspektioner og passer perfekt i lommen på arbejdstøjet.

PRO D2 er en klassisk LED inspektionslampe med flere funktioner og lysstyrker. PRO D2 er yderst modstandsdygtig overfor kemikalier, da overfladen er produceret af ABS plast, som ikke er gummibehandlet.

Slank og lang
PRO D4 og PRO D6 er topmodellerne i serien med op til 500 lumen og flere forskellige lysprogrammer.

PRO D4 er en slank og lang håndlampe, som kan bruges til længere tids arbejde, da den har en god lysspredning.

- D6 er vores til dato mest robuste håndlampe. Lampehuset er bygget på en kerne af metal og ABS, som efterfølgende er gummibeklædt for ekstrem robusthed. D4 og D6 leveres med silikonebånd i forskellige farver til personificering af lampen, oplyser Jonas Johansson.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235