23948sdkhjf

Nye reservedele møder markedet

På fagmessen præsenterer FTZ to nye private labels. De nye serier af henholdsvis reservedele og servicedele skal møde værkstedernes efterspørgsel på alternativer til de kendte brands.

BRANDS Enhver supermarkedskæde med respekt for kunderne har private labels, der gør dagligdagens indkøb lidt mere spiselige. På samme måde møder nye brands fra FTZ nu markedet for reservedele.

- Vores opgave er altid at lytte til værkstedernes ønske og imødekomme deres behov. Flere har efterspurgt reserve- og servicedele til de biler, hvor ejerne er meget opmærksomme på omkostningerne til vedligeholdelse og reparationer. Derfor har vi fået udviklet serien Forumline med reservedele, samt udvidet vores brand Vehcare med en serie af servicedele, fortæller Carsten Randrup, der er indkøbschef for reservedele hos FTZ.

Alle produkterne i de nye serier er udviklet direkte til FTZ af udvalgte leverandører. Alt bliver kvalitetstestet af FTZ, der alene i Østen har tre ansatte til netop dén opgave og dagligt er i kontakt med producenterne.

Altid fokus på kvalitet
- Kvalitet vil vi aldrig gå på kompromis med, fordi vi som den største leverandør af autodele har et stort ansvar over for værkstederne. Når de samtidig efterspørger prisstærke alternativer til de kendte brands, løser vi opgaven. Det har vi gjort ved at gå direkte til producenterne for at undgå fordyrende mellemled, forklarer Carsten Randrup.

Internettet har gjort priser på alt meget transparent, så den enkelte bilejer kan nemt google sig frem til, hvad nye bremseklodser koster i hele verden og sammenligne det med den enkelte værkstedsejers udspecificeringer på fakturaen. Med reservedele fra Forumline og servicedele fra Vehcare står værkstederne langt bedre rustet.

- Bilejerne har som regel ikke nok viden til at kunne vurdere kvaliteten. De kan til gengæld på få minutter sammenligne priser globalt. Det giver naturligvis værkstederne nogle udfordringer. Vores opgave som deres leverandør at løse den udfordring og samtidig sikre, at kvaliteten er lige så høj, som bilejerne automatisk forventer. Med serierne Forumline og Vehcare klæder vi værkstederne på til udviklingen, bemærker FTZ’ indkøbschef for reservedele.

Nye brands:

På fagmessen præsenterer FTZ to nye privat label serier med produkter, der er udvalgt direkte hos producenterne og kvalitetstestet af FTZ selv. 

Forumline 
Serien af reservedele indeholder indtil videre bremseskiver, bremseklodser og støddæmpere. Senere på året følger styretøjsdele, hjullejrer og kølere. 

Vehcare 
Serien indeholder allerede olie og nu følger servicedele som oliefilte, luftfiltre, pollenfiltre og brændstoffiltre. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14