23948sdkhjf

Akademiet talstærkt til stede på messen

Moderne biler er i dag forsynet med mange former for systemer, og dermed stiger kravene for undervisning.

LÆRING Én af de faste bestanddele på messen er FTZ Akademiet, og i år er ingen undtagelse. Akademiet vil fokusere på de områder, som akademiet tilbyder kurser i.

Undervisningsområderne er mange og forskelligartede. Her handler det blandt andet om værstedsdrift, ledelse, tekniske kurser, bil teknisk support, karrosseri og skadeskoncept, samt reparation af diagnose udstyr. Akademichef Søren Rolskov-Paulsen fra FTZ Akademi tilbyder messens gæster til at komme forbi og få en snak om de forskellige kurser. Her vil der også være lejlighed til at høre nærmere fra de personer, der har foretager den daglige undervisning.

Ekstra godt tilbud
I løbet af messen vil der være et lille ekstra godt tilbud for dem, der tilmelder sig de nye et- og todageskurser. I alt råder FTZ over seks kursussteder i byerne Aalborg, Aarhus, Haderslev, Odense, Frederikssund og Glostrup, men Søren Rolskov-Paulsen gør opmærksom på, at kurserne også kan foregå på eget værksted. På årsbasis gennemfører FTZ Akademi mere end 500 efteruddannelseskurser, og har dermed en meget stor erfaring med efteruddannelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469