23948sdkhjf

Underleverandør hædres af Ford

Ford er yderst tilfreds med sit mangeårige samarbejde med styretøjsleverandøren Thyssenkrupp.

HÆDER Ford Motor Company er en yderst vigtig aftager en af en stribe komponenter til sine bilmodeller, også når det kommer til styretøjsdele. Derfor hædrer Ford nogle af sine bedste samarbejdspartnere, og her er tyske Thyssenkrupp blevet fremhævet.

Tidligere på året fik virksomheden, der beskæftiger omkring 30.000 mennesker på globalt plan, prisen kaldet World Excellence Award i kategorien Special Recognition. Prisuddelingen var den 19. i rækken, og den foregår på Henry Ford Museum in Dearborn, Michigan i USA. Karsten Kroos, der er adm. direktør for Thyssenkrupps
division for komponenter.

- Vi er meget tilfredse med denne pris, som anerkender pålideligheden, fleksibilitet og nærhed hos vores styringsanlæg i Liechtenstein, Frankrig og Nordamerika. Dette er en stor anerkendelse for vores medarbejdere på disse steder, udtaler Karsten Kroos i forlængelse af prisuddelingen.

Langvarigt samarbejde
Thyssenkrupp og Ford har arbejdet tæt sammen siden starten af det 20. århundrede. For Thyssenkrupps vedkommende har det betydet en lind strøm af blandt andet styreaksler, fjedre, stabilisatorer og krumtapaksler. Nogle af de største aftagere til komponenterne er Fords produktionsanlæg i USA, Frankrig, Liechtenstein, Kina og Mexico.

I Thyssenkrupps enhed for styrekomponenter beskæftiger virksomheden omkring 8000 mennesker fordelt på 16 produktion- og udviklingssteder i 11 lande på fire kontinenter. Hvert år producerer og udvikler Thyssenkrupp udstyr til flere end 20 millioner køretøjer. Derudover er virksomheden i øjeblikket ved at udvide med elektriske styresystemer på på grund af større kundeordrer og en tiltagende udvikling og fremgang for autonome køretøjer. En udvikling, der ifølge Thyssenkrupp i høj grad er med til at skubbe underleverandører.

Mekanikere vil kende Thyssenkrupp-mærket fra blandt andet cylinderhoveder, krumtapaksler og styrings- og dæmpningsystemer.

Thyssenkrupp kunne for regnskabsperioden 2015 og 2016 notere en omsætning på 73 milliarder kroner. Det dækker over et salg til mere eller mindre samtlige bilproducenter, dog hvor Ford Motor Company er en af de mere fremtrædende. Thyssenkrupp producerer foruden komponenter til bilindustrien og vindturbiner og en række elektriske komponenter til industrimaskiner. Hertil kommer også diverse byggematerialer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094