23948sdkhjf

Spændt op til mindre lir

Flere gode nyheder såsom tidsbesparende trailer-remme, en DAB+ enhed og elektronisk kørebogs-transmitter med app på au2messen.

TILBEHØR Avant Denmark viste på den nylige au2messe en ny type remme til diagonal opspænding af transportbiler på for- og baghjul, hvor man blot skal bruge to remme mod hidtil fire - to på hvert hjul. Det sparer tid for autolakerere, der transporterer biler, samt værksteder med lejebiler og som ny trend; stigende tiltag omkring afhentning af servicebiler.

- Vi har sat os ind i reglerne omkring biltransport på typisk en ladbil til en enkelt bil med hænger til to biler og kan rådgive vores kunder i autobranchen, der ofte er i tvivl, fortæller salgschef Flemming Skou.

På standen var også en lille løs Alpine EziDAB+ enhed med strøm fra AAA-batterier, usb eller cigartænder, der via AUX kan opgradere en eksisterende bilradio uden DAB, og samtidig modtage streaming fra mobilen og telefoni. Med følger også en mikrofon til kabelføring i bilen. Avant Denmark erfarer, at bilejere gerne investerer en halv til en hel times monteringsarbejde.

Avant slår også et slag for sin elektroniske DEFA kørebog, med strøm evt. blot via cigartænderen, der kan overføre køredata til Excel- eller PDF-fil samt sende til apps, arbejdsgiver og Skat. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.123