23948sdkhjf

Dynamiske topledere sparker karrieredøren ind

Biløkonomerne inviterer til en dag med fokus på selvudvikling i en verden i konstant udvikling. Tre inviterede topledere masserer karrieremusklerne på den gratis inspirationsdag.

INPUT Tre spændende personligheder i autobranchen fortæller om deres karriere som inspiration, når biløkonomerne afholder Biløkonom-Topmøde 2017 i Aarhus fredag den 10. november under overskriften "Karrierer i en dynamisk verden".

Første indlægsholder er Abhishek Troy, der tidligere på året blev ansat som adm. direktør hos eBay Danmark med ansvarsområde inden for motoraktiviteter, herunder Bilbasen og Bilinfo. Abhishek Roy har gennem 10 år hos eBay opbygget en stor erfaring inden for online salgsplatforme, og han kommer senest fra en stilling som produktionschef hos det eBay-ejede Mobile.de, som er den største salgskanal for køb og salg af brugte biler i Tyskland. Abhishek Roy vil i sit oplæg fortælle om en karriere i en dynamisk og hurtigt udviklende omverden.

Næste indlægsholder er Rikke Hamilton, salgsdirektør hos Mercedes-Benz personbiler i Danmark og Sverige. Mercedes-Benz har de seneste år oplevet en stor fremgang i salget, specielt i Danmark. Dette kulminerede i 2016, hvor man oplevede den hidtil største kundeandel i landet, hvilket var et stort skridt mod at blive danskernes foretrukne mærke inden for premium-segmentet. Rikke Hamilton er uddannet biløkonom fra Niels Brock og har gennem årene, og ikke mindst sin tid hos Mercedes-Benz, opnået en stor indsigt i branchen.

Dagens sidste indlægsholder er Jesper Vind, stifter og adm. direktør hos danske Fenris Motorcycles i København, der er en ny og revolutionerende virksomhed, som har ambitioner om at være blandt de første i verden til at serieproducere eldrevne superbikes. Jesper Vind vil fortælle om sit syn på fremtiden inden for bæredygtige motorcykler og om sig selv og vejen frem på basis af passion.

Arrangementet finder sted fredag 10. november hos Bilbasen/Bilinfo på Axel Kiers Vej 11, 8270 Højbjerg klokken 13.30-17.30. Tilmelding til uddannelseskoordinator Finn Rolighed på firo@eaaa.dk senest 3. november. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109