23948sdkhjf

Hemmeligt YouTube-træf for muskelbiler

Schmiedmann Gruppen er hovedsponsor for "underground" og lovlige raceevents med lynhurtige super-sportsvogne, som kører imod blandt andet voldsomt tunede BMW biler.

MARKEDSFØRING YouTube er en fortræffelig kanal at distribuere sine budskaber på, og det har den frie, nordiske BMW specialist Schmiedmann forstået at spille på. Via sin samarbejdspartner Gustav Träff, der er indehaver af den utroligt populære youtube-kanalen GT Board, er Schmiedmann sponsor på en række muskelbil-træf på en hemmeligholdt landingsbane i Sverige.

På GT Board uploades videoer af supersportsvogne, der både kører mod hinanden, men også kører mod hårdt tunede mere almindelige, og ofte ældre, gadebiler.

På den svenske bane køres der kun ligeud - ligesom ved DHB og streetrace i Danmark - til helt op omkring 300 km/t. Der accelereres først fra 50-60 km/t af hensyn til sikkerhed og materiel, selv om der ingen tilskuere er.

Masser af skærm-tilskuere

For adressen holdes hemmelig for offentligheden. Bagefter broadcastes racene derimod i rigt mål på YouTube til stor fornøjelse for alle bilinteresserede. Nogle indslag bliver set af op mod 100.000 seere. GT Board er således både en indtægtsgivende annonceplatform, men også god PR for Schmiedmann, der, som sponsor, får afprøvet nogle spændende BMW’er mod supersportsvognene, blandt andet Schmiedmanns egen BMW F82 M4 med 700 hk.

Underground netværk

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med Gustav Träff og GT Board. Han har et helt fantastisk netværk inden for ejere af supersportsvogne og har fået så eksklusive og sjældne hyper-sportsvogne som Koenigsegg og Bugatti Veyron til at deltage. Da det seneste træf blev afviklet den 15. oktober, var der også både McLaren og Lamborghini sportsvogne med, fortæller indehaver af Schmiedmann i Odense, med det tilhørende BMW-ophug på Als, Martin Thorup Andresen.

Schmiedmann forventer løbende at kunne præsentere videomateriale, efterhånden som det bliver publiceret på GT Board. BMW specialisten vil også selv stå for at producere videomateriale fra sin svenske afdeling. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11