23948sdkhjf

Kølefolk køres i stilling på messen

Der er både produktgennemgang og kursus-fortællinger at hente hos Christonik.

KØLIGT På au2parts messen i Roskilde vil Christonik vise de sidste nye A/C-maskiner frem til det nye kølemiddel HFO 1234yf, have, ifølge virksomheden selv, meget attraktive priser på forskellige maskiner til både A/C service og til udskiftning af olie på automatgearkasser, fortælle om Christoniks store udvalg af kurser samt afholde konkurrence med mulighed for at vinde et kroophold til en værdi af 1000 kroner.

Christonik mærker lige nu stor efterspørgsel på maskiner, som kan håndtere det nye kølemiddel HFO1234yf, der allerede findes på mange biler. Markedet er for alvor kommet i gang for denne type af maskine, og Christonik tilbyder maskiner fra den enkleste teknologi til den mest avancerede maskine, som kan håndtere to typer gasser. Salgsdirektør i Christonik, Pierre Schou, fortæller om udviklingen på markedet:

- Vi har gennem længere tid talt meget om det nye kølemiddel og diskuteret, hvornår det kunne betale sig for værkstederne at købe en ny maskine. Vi må konstatere, at mange af vores kunder har besluttet sig for, at tiden nu er inde til at få investeret i en maskine til 1234yf. Vi har til tider haft svært ved at følge med efterspørgslen på særligt vores mindste model, som vi tilbyder til en meget skarp pris på au2parts messen, siger Pierre Schou.

- Udover den meget populære Handy maskine har vi naturligvis også lavet en skarp pris på vores Clever maskine, som er blevet solgt gennem mange år i au2parts. På messen tilbyder vi en maskine med printer, som også kan håndtere el- og hybrid biler. Mange af vores kunder har ikke mange af den slags biler på værkstederne i øjeblikket, men vi forventer jo alle sammen, at der kommer flere af disse biler i fremtiden, og mange værksteder ønsker at være klar til disse biler. Med en Clever maskine bliver det ikke nemmere at håndtere både benzin- og diesel biler samt el- og hybrid biler, fortæller slagsdirektøren.

Kigger på kurser
Udover at være en kendt leverandør af A/C maskiner til de danske værksteder har Christonik gennem mange år tilbudt kurser indenfor A/C til køretøjer. Gennem årene er der kommet yderligere kurser til, og Christonik kan nu tilbyde en bred vifte af kurser, som primært retter sig mod klimastyring i køretøjer. Igennem de seneste år er Christoniks kursusaktiviteter steget betydeligt, og efter at Søren Rousing Glob blev ansat som uddannelseschef i foråret, er der for alvor kommet gang i kurserne. Faktisk så meget gang i aktiviteten, at Christonik nu udvider antallet af undervisere for at kunne følge med efterspørgslen.

Søren Rousing Glob fortæller om udviklingen:

- I mange år har det primært været vores direktør, Christian Rud Ingvardsen, som har undervist på A/C kurserne, men i takt med at vi udbyder flere og flere kurser forskellige steder i landet og til et bredere udsnit af kunder, er vi nødt til at bringe flere undervisere i spil. Det betyder, at vi fremover også vil bringe Pierre Schou, vores meget erfarne konsulenter og undertegnede meget mere på banen. Christonik har gennem mange år opnået en kæmpe erfaring indenfor klima til køretøjer, og det er der rigtig mange kunder, som synes er interessant at lytte til. Vi sørger som altid for, at vores kurser er meget praktisk orienteret samtidig med, at man kan være sikker på ikke at falde i søvn på vores kurser, siger Søren Rousing Glob.

Endelig vil Christonik, som noget helt nyt, have nyt udstyr med til ATF-maskiner, som også tilbydes i forskellige prisklasser. Vi byder naturligvis på slik til de messegæster, som har behov for et skud sukker for at holde energien oppe.

Man finder Christonik på stand D-3068.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109