23948sdkhjf

Dometic går amok i bamser

Hos A/C-firmaet Dometic får man bamser på hjernen til au2messen i Roskilde.

KONKURRENCE Det bliver ikke kun alt det nyeste indenfor udstyr til værkstedet, som man kan se frem til at studere på nærmeste hold, når au2messen åbner den 25. og 26. oktober i Roskilde.

Er man en barnlig sjæl med konkurrence i blodet, så er der også noget for dén smag. Dometic har nemlig valgt at medbringe hele 200 bamser, som besøgende kan være så heldige at få fingrene i.

Bag det lodne og bløde initiativ gemmer sig en underfundig idé. Besøgende på Dometic’s stand skal på en fuldautomatisk fyldestation finde en bestemt bilmodel og sætte maskinen i gang inden for max 45 sekunder. Lykkedes det, vanker der en bamse til de første 200 gæster.

- Vi har længe spurgt os selv om, hvordan vi på en sjov måde kan vise, hvor nemt det er at betjene vores fuldautomatiske fyldestationer. Overvejelserne gik først på at vise et billede af et barn, som betjener en af maskinerne, men eftersom børn selvfølgelig ikke har noget at gøre på værkstedet, må teknikerne nøjes med bamsen, siger Martin Lykkegaard fra Dometic, som gæster au2parts messe for fjerde gang.

Fokus på indtjening
Selv om bamse-eventen naturligvis er lavet med et glimt i øjet, så lægger Martin Lykkegaard ikke skjul på, at budskabet er seriøst ment.

- Hvis værkstedet laver mange aircontjek, så gælder det om at få en fyldestation, der er så brugervenlig og effektiv, at teknikerens hænder bliver givet fri til andre opgaver. Det er ganske enkelt muligt at skrue op for indtjeningen ved at investere i den rigtige fyldestation, fremhæver Martin Lykkegaard.

Hos Dometic er man helt på det rene med, at det formentlig ikke er enhver teknikers største ønske at få en bamse.

- Men rigtig mange af dem, som kommer på besøg, har et barn derhjemme, som de kan glæde med bamsen. Og så er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at værkstederne generelt ikke er bange for ’alternative pyntegenstande’, som kan sprede lidt stemning, så hvorfor ikke også en bamse, siger Martin Lykkegaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096