23948sdkhjf

Stenhøj sælger direkte på standen

Producenten af løfteudstyr og værkstedsindretning løfter også sløret agenturer.

SALG I stil med de sidste to år præsenterer Stenhøj DK igen en række nyheder til autobranchen på sin 220 kvadratmeter store stand på årets au2messe.

- Vi har i år igen fornøjelsen af at kunne præsentere yderligere to agenturer i vores portefølje, samt en række produktnyheder fra vore eksisterende leverandører, fortæller Søren Olesen, der er direktør for Stenhøj DK.

På årets Autopromotech i Bologna præsenterede Corghi, som distribueres af Stenhøj, flere produktnyheder - herunder blandt andet en ny dækjerns- og berøringsfri dækskifter - Artiglio 5000. Maskinen er tredjegeneration af Artiglio-serien og udemærker sig ifølge Stenhøj ved centeropspænding og en teknologi, der garanterer, at fælgen aldrig berøres under montage og demontage. Derudover reduceres stress af stive dæk markant.

- Det måde at håndtere montagen på er tidligere kun set på de dyreste topmodeller fra Corghi og vi forventer os naturligvis rigtig meget af denne nye model. Maskinen er faktisk så ny, at vi har været nødsaget til at få en model sendt fra Equipauto udstillingen i Paris, direkte til Roskilde, forklarer Søren Olesen, som vil stå på messestanden i Roskilde.

- Derudover vil vores stand være fyldt med det meste inden for værkstedsudstyr og rigtig skarpe tilbud. I år bærer vores priser et kraftigt præg af at vi fejrer vort 100 års jubilæum. Det skal vore kunder naturligvis også nyde godt af. Som noget nyt sælger vi ud af alle udstillede varer, så hvis man som kunde er frisk på at afhente produkter på standen efter messen, kan der laves en ekstra god handel. Vi ser frem til et par travle og spændende dage, hvor vi kan hilse på rigtig mange kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219