23948sdkhjf

Energi til værkstedet

DCC Energi vil fortælle om tilbud på fyringsolie og diesel til værkstederne.

DRIVMIDDEL DCC Energi, som nok er mest kendt for at drive Shell-tankstationerne i Danmark, er også i høj grad leverandør af energi til autoværksteder. Her handler det om diesel og fyringsolie, som skal holde gang i værktøjet og udstyret til servicering og reparationer.

Selv om DCC, der forsyner Autopartner og Teknicar, på messen vil møde mange af de nuværende samarbejdspartnere, så er dagene i Roskilde også lig med tilbud og en konkurrence. Det fortæller Pia Mathiasen, der er salgsmedarbejder for DCC Energi på Sjælland og Fyn.

- Vi er selvfølgelig med for at sælge nye kontrakter til værksteder, der ikke måtte være med, men vi er i høj grad også med i Roskilde for at bakke op om det setup, der er omkring au2parts, fordi det er vigtigt, fortæller Pia Mathiasen.

Hun vil være til stede på messen sammen med sine kolleger Peter Tykkjær og Nadja Gosch. De vil forklare lidt om baggrunden for samarbejdet mellem DCC Energi og au2parts og samtidig stå for den konkurrence, som der er planlagt. Hertil kan man også høre nærmere om kundekort.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11