23948sdkhjf

Undgå fifleri med glasskader

Flere forsikringsselskaberne betragter glasskader som hærværk at opnå rabat.

AFREGNING Der er usikkerhed om retningslinjerne, når forsikringsselskaberne skal betale for glasskader, der kan være forårsaget af nedfald eller hærværk. Når der sker udskiftning af glas ved for eksempel stenslag, er det almindelig kendt, at værkstedet skal yde 20 procent rabat på bundlinjen til forsikringsselskabet, men flere virksomheder oplever problemer med betalingen.

- Vi hører fra flere virksomheder, at forsikringsselskaberne i flere tilfælde blandt andet betragter glasskader som, og det betyder, at virksomhedernes samarbejdsaftaler med selskaberne tilsidesættes, så forsikringsselskaberne opnår en højere rabat ved at kalde det glasskader, siger Finn Larsen, der er teknisk konsulent i AutoBranchens VidenCenter.

For at undgå lignende sager, skal der være et punkt i samarbejdsaftalen med forsikringsselskabet, der beskriver, hvordan der afregnes for glasskader, herunder hvad der er glasskader, og hvad der er almindelige skader. Det er vigtigt, at alle medarbejdere kender til aftalen, forklarer Finn Larsen.

Hvis man vil undgå tvivl om de her spørgsmål, så skal alle medarbejdere, der har kontakt til forsikringsselskaberne, kende til aftalens indhold og kunne bruge den som dokumentation, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095