23948sdkhjf

Autobranchemand til Suvo-bestyrelse

Suvo Danmark ruster sig til mere vækst og større fokus på ensrettet kædedrift.

RUSTBESKYTTELSE Direktør for Suvo Danmark, Palle Pedersen, trækker den velkendte autobranchemand Lars Andersen ind i bestyrelsen for Suvo Danmark/LHG Group A/S.

- Vores ambitioner er fortsat meget store, og derfor har vi bedt Lars Andersen om at indtræde i bestyrelsen. Med Lars’ erfaringer fra danske autogrossister som au2parts samt udenlandske kapitalkæder tilfører vi stærke og velkomne kompetencer til vores organisation, udtaler bestyrelsesformand Michael Salmansen.

- Lars Andersen indtræder i et spændende selskab som pt. er på en større vækstrejse. Suvo Danmark arbejder målrettet med at sprede et bredere og bedre kendskab til nutidens rustbeskyttelse og indgår ligeledes i det nyligt oprettede brancheråd for rustbeskyttelse i Danmark, oplyser Palle Pedersen.

Erfaring fra kædedrift

Lars Andersen har fulgt Suvo og kædekonceptet de seneste år og synes, at direktionen og bestyrelsen består af spændende og kompetente mennesker, som han nu glæder sig til at arbejde sammen med, oplyser en pressemeddelelse.

For ejerne og bestyrelsen har Lars Andersens mangeårige erfaringer med især kædedrift og storkundeopbygning, herunder vækst samt salg, logistik, generationsskifte og implementering af nye tiltag, været afgørende i valget. Men også den personlige kemi har spillet ind på valget, oplyser adm. direktør Palle Pedersen.

- Med Lars’ store indsigt i og erfaring fra autobranchen forventer vi os meget af samarbejdet, bemærker Michael Salmansen.

Læs mere om: SUVO
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188