23948sdkhjf

Nostalgi på 2, 3 og 4 hjul

Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia lørdag og søndag den 21. og 22. oktober.

MARKED Efteråret er over os, dagene bliver korte og mørke, men der er trods alt lys forude, når BilMesse & Brugtmarked slår dørene op i Messe C, Vestre Ringvej 101 i Fredericia, lørdag og søndag den 21. og 22. oktober.

Messecentrets 28.000 kvadratmeter er fyldt op med over 400 salgsbiler, motorcykler, knallerter, stumper, reservedele, model-biler, retro-beklædning og retro-ting af enhver art.

Hertil også et omfattende antik-, samler- og kræmmermarked med rigtig mange gode tilbud.

Som en lille velkomsthilsen til helt nye kunder, der gerne vil sælge stumper/dele til biler og motorcykler, tilbyder vi en gratis udendørs standplads, hvor man kan parkere en personbil med bagagerummet fyldt med stumper, eller tilsvarende en almindelig trailer med stumper. Man betaler kun entré pr. person, standen er gratis.

Oplevelsesmesse

Det er ikke blot en salgsmesse, det er i høj grad også en oplevelsesmesse, hvor mange dejlige minder dukker op fra en fjern fortid, der aldrig mere vender tilbage.

Eksempelvis en replica af Brems-bilen fra Viborg, der oprindelig kørte sin første tur i sommeren 1900. J. P. Group A/S i Viborg har fremstillet to kopier efter de gamle oprindelige tegninger, og publikum vil kunne opleve at se bilen køre.

Udendørs - bag ved hal C - er der et road-show bestående af en stor lastbil med trailer, hvori der er en lastbilsimulator, hvor gæsterne kan prøve, hvordan det er at køre i en super moderne lastbil anno 2017.

Frederica Brandvæsens Seniorforening stiller op med deres nyrenoverede automobilsprøjte M1, Ford V8 årgang 1937.

Som tidligere udstiller cirka 40 mærkeklubber med biler, motorcykler, knallerter og traktorer.

Foran messecentret er der indrettet en parkeringsplads til specialkøretøjer på såvel 2, 3 og 4 hjul.

Der uddeles også gratisk en ny MesseAvis på 64, skrevet af motorskribent Hans Pedersen - HP-bilnostalgi.dk.

Søndags event

Endvidere er der special arrangement kun om søndagen fra kl. 10 til 15.

På Køreteknisk Anlæg bag ved messecentret vil der være livlig aktivitet om søndagen. Her vil der være opvisning af specialbiler/motorcykler, og publikum kan få en køretur i et udvalgt køretøj. Når gæsterne har betalt entré, er der fri adgang til Køreteknisk Anlæg med de mange aktiviteter, dog betales der 100 kr. for en køretur, og overskuddet her går til velgørende formål.

Mere på www.bilmesse-brugtmarked.dk og www.facebook.dk/bilmesse

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141