23948sdkhjf

Digitale servicebøger klar til værkstedskæder

Au2parts har indgået samarbejde med Digitalservicebog.

DIGITALISERING For at fremtidssikre sine værksteder og bilkunder har den store danskejede grossist au2parts indgået en samarbejdsaftale med Digitalservicebog. Dermed er værkstederne i kæderne AutoPartner, Teknicar, Bosch Car Service, RudeCenter, Diesel/hybrid Center og CAC Certificering omfattet af aftalen, hvor produktet fra Digitalservicebog kan findes via webkataloget onlineautodele.dk.

- Vi mener, at disse to stærke teams kan supplere hinanden særdeles godt i markedet og dermed give værkstederne den optimale løsning. Vi ser store muligheder ved i fællesskab at udnytte de styrker, vi har i hver vores organisation. Vores unikke produkt hos Digitalservicebog har god service, teknisk support og vejledning af værkstederne. Til gengæld kan au2parts, med deres landsdækkende 42 au2parts grossistafdelinger, sikre, at Digitalservicebog kan tilbydes til alle deres værksteder i hele Danmark, siger Martin Jensen fra Digitalservicebog.

Med samarbejdsaftalen med Digitalservicebog tager au2parts endnu et skridt mod digitaliseringen i bilbranchen for at eliminere fusk med kilometertal og forsvundne og manipulerede servicebøger til gavn for både bilejere og værksteder.

Alle au2parts værksteder, kan fremover bestille adgang eller får mere information til Digitalservicebog direkte hos au2parts 42 afdelinger, eller hos en af de mange au2parts konsulenter.

- Hos au2parts glæder vi os over, at værkstederne fremover kan forenkle processen ved serviceregistrering og nøjes med at bruge ét system til samtlige bilmærker, samt at digitale servicebøger kan gøre det tryggere for alle ejere af biler at få udført service, da alle via systemet kan få adgang til et køretøjs servicehistorik via hjemmesiden digitalservicebog.dk i Danmark, siger Rene Lang, kædechef hos au2parts.

Digitalservicebog bebuder, at flere landsaftaler er på vej i både Danmark og Sverige, ligesom der udvikles systemer til Holland, Irland og Storbritannien. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094