23948sdkhjf

Ny direktør hos Citroën Danmark

To direktører bytter roller hos Interdan i Glostrup.

DIREKTIONSGANGEN Citroen blev i indlemmeret i Interdan maj sidste år, og nu ønsker importøren at tage mærket og hele Citroen-organisationen et skridt videre.

Det sker ved at indsætte den nu tidligere direktør for Interdan Leasing, Christian Haugaard, som direktør for Citroën. Den afgående direktør for Citroën Danmark, Peter Larsen, tiltræder i den forbindelse stillingen som CEO for Mitsubishi og Interdan Leasing, hvor hans opgave bliver at revitalisere Mitsubishi og gøre Interdan Leasing til markedsledende aktør på fleksleasing-markedet.

- Tiden går jo hurtigt i godt selskab men efter 17 år i Citroëns tjeneste, er tiden kommet til et vagtskifte. Christian har solidt kendskab til Interdan, og jeg er sikker på, at han er manden, der kan bringe Citroën det næste stykke på rejsen. Personligt ser jeg frem mod nye udfordringer i Interdan organisationen og vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for et godt og til tider intenst samarbejde. siger Peter Larsen afgående direktør for Citroën i en pressemeddelelse.

Christian Haugaard udtaler i forbindelse med vagtskiftet:

- Det er en meget spændende rejse Citroën er på, og jeg glæder mig meget til denne udfordring. Den nye direktør ser frem til at møde de mange nye forhandlere, som inden længe kan byde kunderne velkommen til en stor nyhed fra Citroën - den nye C3 Aircross- der er en meget rummelig crossover.

Overdragelsen af importørkontrakten for Citroën og DS skete i forlængelse af PSA Groupes strategi "Push to Pass",

Interdan står for importen af Peugeot-biler samt salg af reservedele og tilbehør i Danmark, Sverige, Island, Færøerne, Letland og Estland samt Citroen, DS og Mitsubishi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093