23948sdkhjf

Forhandlerkoncept går op i gear

Med ansættelsen af en ny forhandlerkonsulent hos 100% Autotjek bliver der gearet op for at samle brugtbilsforhandlerne under FTZ-konceptet. Indtil videre står 147 brugtbilsforhandlere bag.

KONSULENT Kristina Pedersen er ansat som 100% Autotjek-forhandlerkonsulent til at dække Fyn, Sydjylland og Sjælland.

- Først og fremmest er min opgave at servicere de forhandlere, der allerede har tilsluttet sig 100% Autotjek. Jeg skal sikre, at det altid er administrativt nemt at anvende konceptet, så forhandlerne får udnyttet deres muligheder optimalt, forklarer Kristina Pedersen, der allerede kører rundt i landet:

Forhandlerne oplever, at det styrker deres forretning at kunne tilbyde købere af brugt bil den tryghed, der ligger indbygget i 100% Autotjek. Samtidig er det en styrke at være en del af en landsdækkende koncept og kunne samarbejde på tværs af landsdele om salg, service, reparationer og ikke mindst tryghed for bilejerne.

Bedre at købe brugt
Den 34-årige forhandlerkonsulent kommer med 10 års erfaring fra bilbranchen. De første mange år har fokus været på salg og siden leasing af nye biler, og den nye forhandlerkonsulent bringer derfor stærke holdning med sig i brugtbilsbranchen.

- I dag bliver alle tudet ørene fulde med, at de skal lease en ny bil, men den holdning skal vi have ændret. Forbrugerne får forholdsmæssigt meget mere for pengene ved at købe en brugt bil, men de færreste kan gennemskue, om de gør et godt køb. Det er blevet langt lettere med 100% Autotjek, siger Kristina Pedersen.

Hun mener, det i høj grad er forbrugernes usikkerhed, der holder dem tilbage i forhold til at købe en brugt bil med langt højere kørekomfort og kvalitet for samme pris som en ny af lavere standard.

- Med 100% Autotjek får forbrugerne garanti på så mange fronter, at de bliver trygge. Det giver forhandlerne stærke kort på hånden, og alle kan principielt komme med i konceptet, så længe de driver en sund og præsentabel forretning, fortæller Kristina Pedersen.

Krav til forhandlerne

100% Autotjek stiller en række krav til forhandlere, der ønsker at være en del af konceptet. 

Køb og salg af biler er en vigtig del af din forretning 

Dit salgsområde er præsentabelt 

Du har egen hjemmeside og vil desuden sælge via 100autotjek.dk 

Du vil benytte 100% Autotjek logo og markedsføringsmateriale 

Du vil tilbyde finansiering, forsikring, vejhjælp osv. 

Du vil tilbyde garantier og service 

Du vil udføre uvildigt 100% Autotjek 

Du sælger minimum 100 biler om året i kategorien mellem og/eller høj 


Fortsat vokseværk
Indtil videre er 147 brugtbilsforhandlere med i 100% Autotjek og drager fordel af kvalitets- og garantimærket for salg af brugte biler. FTZ udviklede 100% Autotjek i samarbejde med AutoBranchen Danmark. Siden har FTZ overtaget og driver konceptet som en selvstændig forretningsenhed.

- Konceptet er nyt endnu, men interessen er stor, og forhandlerne henvender sig selv for at komme med. 100% Autotjek er som brand nemt at afkode og let at genkende, så det skaber øget synlighed for forhandlerne og bilkøberne, siger den nye forhandlerkonsulent.

Kristina Pedersen er ifølge FTZ valgt som forhandlerkonsulent på grund af sin brede baggrund fra bilbranchen, der sætter hende i stand til at imødekomme forhandlernes alsidige udfordringer.

Ud over Kristina Pedersen er endnu en forhandlerkonsulent ansat fra 10. oktober til at dække resten af Jylland, så alle forhandlerne kan få besøg fra konceptet både fast og efter behov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.986