23948sdkhjf

Sika rykker ud til udrykningskøretøjer

Særligt udrykningskøretøjer eller automekanikere på farten kan få glæde af ny hurtighærdede rudelim.

HURTIGLIM Forestil dig følgende scenarie: Onsdag morgen 07:00 ringer telefonen hos et autoglasfirma. Et renovationsfirma har haft et uheld med en af deres renovationsvogne: Forruden er smadret og det ikke er muligt at forsætte dagens arbejde. Normalt vil skaden betyde, at vognen skal tages ud af drift en hel arbejdsdag.

Det samme kunne ske for et rullende værksted eller et udrykningskøretøj. Renovationsfirmaet har i dette tilfælde ikke en ekstra vogn, som de kan sætte ind på ruten og områder i byen ikke vil få fjernet deres affald til tiden. Skal man tro producenten Sika, så, til alt held, var renovationsfirmaets rude på lager og autoglasfirmaet havde heldigvis lige investeret i PowerCure-systemet fra Sika.

Hurtigt på gaden igen
Ved hjælp af rudelimen SikaTack Elite kan man derfor hurtigt få renovationsvognen på gaden igen. SikaTack Elite er en accelereret polyuretan lim som hærder til original styrke på 60 minutter - det er ifølge producenten den nyeste teknologi inden for rudelimning. Autoglasmontøren får i det her tilfælde hurtigt lastbilen ind på værkstedet, skifter ruden og kunden kan bruge lastbilen uden nogen former for forbehold kort tid efter. Renovationsfirmaet var efterfølgende tilbage på ruten igen 11:00 samme dag.

Om limen

Sika garanterer, at kør-væk-tiden er 30 minutter. Produktet er samtidig testet under den nye FMVSS 212/208-standard. 

Limen hærder til OEM-niveau inden for 60 min og opfylder ifølge Sika selv alle OEM-krav fra blandt andre Volvo, Volkswagen, Audi og så videre. 

Hærdningen sker også hurtigt og uafhængigt af klima. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.471