23948sdkhjf

YouSee tilbyder biler indbygget internet

Først i biler fra Mercedes, derefter Ford, Opel og andre med indbygget simkort og antenne.

TEKNOLOGI I samarbejde med Vodafone i Europa kan YouSee nu sende de første biler med indbygget WiFi ud på de danske landeveje. Allerede i 2020 forventer YouSee, at en kvart million danske biler har indbygget adgang til en wifi-løsning fra YouSee. Dermed kan alle i familien koble sig op på bilens hotspot wifi, ligesom bilen selv er opkoblet med internettet og eventuelt andre biler.

De første biler med wifi fra Yousee er allerede trillet ud på de danske veje.

- Vi ser ind i en fremtid, hvor alle ting og dimser er forbundne, også kaldet Internet of Things, og hvor selvkørende biler sandsynligvis bliver en selvfølge. I YouSee vil vi gerne udvide vores palet af integrerede løsninger og bringe kundernes underholdningsoplevelser op på et helt nyt niveau, uanset hvor de er på farten i EU, siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

I første omgang er løsningen tilgængelig i dyrere Mercedes-modeller, men ambitionen er, at wifi-løsningen fremover skal findes i alle slags biler, også små bybiler. I løbet af det næste halve år forventer Yousee, at Opel og Ford er med på vognen.

Bilerne skal være klargjort fra fabrikken til at kunne få monteret et simkort, og derefter skal man blot via sin mobil købe en datapakke hos YouSee, der giver op til 10 brugere eller enheder mulighed for at logge sig på bilens wifi. Alle biler er udstyret med en ekstern antenne, så man er sikret den bedst mulige forbindelse på både for- og bagsæde. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125