23948sdkhjf

Digitalservicebog er nu et registreret varemærke

Mere end 500 godkendte autoforhandlere og værksteder i Danmark må nu fremover kalde sig - verificeret til at bruge Digitalservicebog (R)

UNIKT Et af autobranchens hurtigst voksende it-systemer, Digitalservicebog.dk, der oplyser at være Nordens største udbyder af serviceregistrering i et gyldigt, mærkeneutralt, system, er nu blevet et såkaldt "registreret varemærke". Det vil sige, at de mere end 500 danske forhandlere og værksteder, der bruger Digitalservicebog, fremover må reklamerer med at være verificeret til at bruge systemet.

Digitalservicebog findes i dag i Danmark og Sverige, og udrulning i Norge, Finland, Holland, Storbritannien samt Irland er i gang. Samtid med denne udrulning er der lanceret et samarbejde med en af USA’s største dataudbydere, der sikrer, at Digitalservicebog nu også har adgang til over 263 millioner biler fra USA, hvor man kan tilkøbe en komplet "Vehicle History report" - altså historikken på køretøjet. Disse rapporter er vigtige ved import af biler, da over 60 procent af biler fra USA til Europa har været skadet.

Flere bilmærker har siden 2006 indførte egen lukket elektronisk servicebog - og pt. findes mere end 11 forskellige bilmærker med egne løsninger, som bilmærkerne beskriver som digital servicebog - dette er nu et registreret varemærke, som fremover kun verificeret forhandlere og værksteder i Digitalservicebog må anvende.

Digitalservicebog samarbejder med nordens største bilbrancheforeninger, Dansk Bilbrancheråd og SFVF, Sveriges Fordonsverkstäders Förening. Og flere kædeaftaler er på plads, blandt andet med Quickpot, ligesom flere er på vej, oplyser Digitalservicebog. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11