23948sdkhjf

Yoko-gummi på heftig Subaru

Rally-inspireret japaner leveres med dæk fra hjemlandet.

REDESIGN Den helt nye 2018 version af Subaru WRX STI blev lanceret i Japan d. 20 juni efter et omfattende re-design. De danske forhandlere fik første syn af bilen 7. september.

- Hos Yokohama Danmark er man stolte over den nye OE-montering. Subaru WRX STI er en ikonisk japansk bil med stolte rødder i international rallysport, hvor vi jo også hos Yokohama slår vores folder. Selvom den nye Subaru næppe bliver et hverdagssyn på de danske veje, er det spændende at være med på sådan en specialbil, siger Kenneth Saust, Direktør hos Yokohama Danmark.

WRX STI er ifølge producenten selv indbegrebet af den sporty performance, som kendetegner Subaru’s firehjulstrukne biler og kombinerer disse egenskaber med de mere praktiske, som kræves af en firedørs sedan.

Den redesignede models nye elektroniske kontrolsystem og større dæk fremhæver bilens køreegenskaber og sikkerhed. Som standard er bilen udstyret med 245/35R19 89W ’ADVAN Sport V105’ som netop er udviklet til premiumbiler i high performance segmentet hvor der lægges vægt på dynamiske køreegenskaber kombineret med god komfort og sikkerhed. Yokohama Danmark er leveringsdygtige i et bredt program af Advan Sport fra dansk lager.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.12