23948sdkhjf

Find stumperne i Aars

Stumpemarked lørdag den 30. september med udstilling og kørsel i elbiler samt Brems-bilen fra år 1900.

MOTORNOSTALGI I Vesthimmerlands Messecenters nye hal er der lørdag den 30. september udsolgt af stande med tonsvis af stumper og reservedele til salg. Som tidligere vil der også være motorcykler, knallerter, biler, litteratur, modelbiler, emaljeskilte og meget andet på området i Aars.

Besøgende i specialkøretøjer, også på to og tre hjul, har gratis parkering og entre.

Blandt sådanne køretøjer er meldt tre entusiasters Merley’er, der er bygget på chassisrammen fra Volvo 210 Duett så flot og professionelt, at de kunne være bygget på en bilfabrik.

Aars Stumpemarked får besøg af reservedelsfirmaet J. P. Group A/S i Viborg med deres replica af Brems-bilen, der første gang kørte i år 1900. Firmaet har i 2007 bygget to kopier efter de originale tegninger. Bilen vil blive kørt nogle gange i løbet af dagen.

Forenede Danske Elbilister, FDEL, stiller op og tilbyder interesserede en prøvetur bag rattet i ældre som nye elbiler - med forrygende acceleration.

- Vores stumpemarked i Aars er en rejse tilbage i tiden, der aldrig vender tilbage, og stedet, hvor folk mødes, og hvor nye venskaber opstår og gamle vedligeholdes, siger Hans Pedersen, motornostalgi.dk, der også har lavet den 56 sider messeavis.

Se mere HER 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094