23948sdkhjf

Autobranchen samlet på to hjul

FTZ vil med cykling samle autobranchen på tværs i et aktivt og anderledes fællesskab. Som bonus er det spas og god motion.

MOTION FTZ Cycling har indtil videre 135 tilmeldte fra alle dele af autobranchen og cykelhold i 11 byer. Her bliver der kørt cykelture ugentligt, og bagefter sørger FTZ for forplejning, så der er tid til snak og socialt samvær. Idéen til initiativet opstod, fordi FTZ’ vicedirektør mere eller mindre frivilligt blev tvunget op på to hjul af sin tidligere direktør for år tilbage.

- Dengang havde jeg ingen forudsætninger for at cykle. Men der er vitterligt noget, alle kan være med til, og det er nemt at blive bidt af, fordi det er sjovt og slet ikke hårdt på samme måde som for eksempel løb, mener Jens Nordestgaard Andersen.

Selv cykler han i Vejle, hvor der nu er så mange tilmeldte, at to hold cykler afsted hver mandag eftermiddag.

FTZ Cycling
Cykelhold i 11 byer fordelt over hele landet  

135 tilmeldte fra alle dele af autobranchen  

Missionen er samvær, hygge, motion og netværk  

Læs mere om tilmelding på ftzcycling.dk  

Kontakter og motion
Ud over ansatte i FTZ cykler kunder og samarbejdspartnere fra alle dele og lag af autobranchen med på de i alt 11 hold i landet. En af dem er Simon Würtz, der er direktør i Dansk Bus Renovering.

- Det er et sindssygt godt initiativ af FTZ, for vi får netværket og hygget os, når vi cykler. Vi har også igennem FTZ Cycling fået etableret nogle kontakter på tværs, og det er en fordel, når der opstår faglige udfordringer, vi har brug for at få løst.

Ud over Simon Würtz, der selv er 32 år, cykler også mekaniker Karsten Jensen på 49 og meddirektør Per Brink på 61 med fra Dansk Bus Renovering.

- Alle får talt på kryds og tværs, mens vi cykler og især bagefter. Og så er det fedt at komme ud og få frisk luft og motion samtidig, siger Simon Würtz.

Netop motionen har også været en af FTZ’ formål med cykelholdene. Og det virker! Bukserne er i hvert fald begyndt at sidde løsere på nogen af de tilmeldte.

Intet abonnement
Det er intet tilmeldingsgebyr eller abonnement forbundet med medlemskabet af FTZ Cycling. Det kræver kun betaling for en startpakke med udstyr, så holdet cykler afsted i samme look. Der er en basispakke kun med tøj og hjelm, mens den største pakke fra FTZ har en cykel inkluderet.

- Det styrker fællesskabet, at vi cykler afsted i samme tøj, og mange har lært hinanden at kende på en hel ny måde, siger Jens Nordestgaard Andersen, der har fået hjulene til at rulle og håber, at endnu flere springer på cyklen.

Ud over ugentlige lokale cykelture sponsorerer FTZ deltagelse i større løb, hvor medlemmer af FTZ Cycling deltager på tværs af byerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094