23948sdkhjf

Branchemand sætter rekord i indkøbsvogne

Eventmanden bag Auto Award har succes med sit drivein bio-koncept hos Bilka landet over og søger samarbejde med autobranchen.

SAMARBEJDE I 14 byer landet over kan i tusindvis af bilejere de næste 14 dage køre gratis i Drivein-bio på Bilkas store parkeringsareal - tilmed er 1000 på venteliste. Filmen er Fast & Furious 8, popcorn er ligeledes gratis, og lyden indstilles via bilradioen.

Sean Fitzgerald Coard fra Goodwill Media, der er bureau for Bilka, og også arrangerer det årlige Auto Award show i København, ser gerne samarbejde med aktører i autobranchen om konceptet.

- Nu har jeg arbejdet med autobranchen i mange år og ser dette som en unik mulighed for en bilimportør, værkstedskæde, leasingfirmaer og andre at være med på de populære event tours, hvor man kan komme ud til en købestærk målgruppe og få sit produkt i rampelyset i alle mulige afskygninger, siger Sean F. Coard.

Det er tredje gang, Bilka er vært for Danmarks eneste landsdækkende drivein bio, der kombinerer indkøb med kundeoplevelser. Goodwill Media er begyndt dialogen med virksomheder, der ikke alle nødvendigvis er i Bilkas varesortiment, om at være medafsender på kommende landsdækkende events i 2018, heriblandt DriveIn Bio, Bilbanko Tours etc. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109